12 éves kislányt gyalázott meg a pap

Elítéltek egy westgate-i papot a Fayette Megyei Kerületi Bíróságon, mert 2009 júniusában szexuálisan bántalmazott egy tizenkét éves lányt.
A 40 éves Timothy Parker, aki korábban a westgate-i Szent Péter lutheránus templomban lelkészként tevékenykedett, novemberben bűnösnek vallotta magát a három rendbeli szexuális zaklatás két vádpontjában. A nemi erőszak vádja tíz év börtönbüntetést von maga után, amit a bíróság rendszerint meg is szokott ítélni.
Mindhárom esetben Parker simogatta és orálisan zaklatta a kislányt. A szóvivő elmondása szerint az állítólagos incidensek 2009. június elején a paplakban történtek. Az áldozat megrázó vallomását felolvasták a tárgyalás alatt, de a kerületi bíró megtiltotta, hogy ez megjelenjen a médiában.
Parker szeptemberben még további négy esetben megsértette a távolságtartási rendeletet. Megvádolták, hogy megpróbált kapcsolatba lépni az áldozattal és családtagjaival úgy, hogy leveleket adott át Ronnie Koch lelkésznek, aki meglátogatta a Fayette megyei börtönben. A fredericksburgi 44 éves Kochot bűnrészességgel vádolták az állítólagos levelek kézbesítéséért.

Vélemény, hozzászólás?