17 éves lánnyal kavart a veterán politikus

berlusconi-alban-tinilanyokat-akarProstitúció miatt nyomoznak Silvio Berlusconi barátai után az olasz rendőrök. Lapértesülések szerint a TG4 napilap főszerkesztője, Emilio Fede, valamint egy ismert olasz sztármenedzser, Lele Mora is segédkezett abban, hogy lányokat toborozzanak a miniszterelnök szexpartijaira.
Ismét szexbotrányba keveredett Silvio Berlusconi. Az olasz kormányfőtől már megszokhattuk a „hódításaival” kapcsolatos híreket, a mostani ügy azonban már a rendőrség figyelmét is felkeltette. Berlusconi barátai ellen ugyanis – akiknek az volt a feladatuk, hogy pénzért lányokat vigyenek a politikus házába – nyomozást indított az olasz rendőrség.
A gyanú szerint néhányszor egy Ruby nevű 17 éves marokkói lányt is magukkal vittek a partira, akivel Berlusconi is kavart. A fiatalkorú Ruby – aki táncosnői karrierről álmodozott – egyébként állítólag idősebbnek hazudta magát, ezért mehetett a bulikra, bár korát igazából egyik kerítő sem ellenőrizte.
A kihallgatásokon azonban a lány azt állította, hogy csak ajándékokat kapott a politikustól és nem volt közöttük testi kapcsolat. Utóbbit egyébként élből cáfolta maga Berlusconi is, mint ahogy minden eddigi kapcsolatát, még azokat is, amelyekről később kiderült, mégiscsak volt valóságalapja. A rendőrség egyelőre csak szűkszavúan nyilatkozott a nyomozásról, de azt kiemelték, hogy magát a kormányfőt nem vizsgálják.
További Berlusconi botrányok: Berlusconi egyik kurvája csoportszexről vallott – Berlusconi szexpartiján négy lány jutott egy férfira – Berlusconi szexpartijának elképesztő fotói – Szexvideón Berlusconi – Elnökök és kormányfők szexbotrányai

Vélemény, hozzászólás?