18 szexi bombázóval pózol Dukai Regina

18 amatőr modellel készített fotósorozatot Debreczeni Zita, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda és Weisz Fanni. Második alkalommal hirdetett országos versenyt a cukormadarak divatmárkája. A gyönyörű sztártervezők: Debreczeni Zita, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda és a nemrégiben csatlakozó Weisz Fanni 18 fiatal lánynak adott lehetőséget arra, hogy kipróbálhassa magát egy profi fotóstúdióban. A szerencsések a divatmárka arcaival egy közös image fotózáson is részt vehettek, ahol Debreczeni Zita masinája előtt kellett bizonyítaniuk rátermettségüket.

sugarbird

A tavalyi, rendkívül népszerű versenyt idén is meghirdették a divatmárka szerelmesei között a cukormadárkák. A lelkes pályázóknak, miután feltöltöttek magukról egy képet kedvenc ruhájukban a márka közösségi oldalára, már csak annyi volt a dolguk, hogy reménykedve várják az eredményhirdetést. Az előző évhez hasonlóan idén is közel százan indultak – közülük a 18 legtöbb szavazatot kapó lány vehetett részt a fotózáson. A szerencsés nyertesek az ország különböző pontjairól, ­sőt ebben az évben először határon túlról is érkeztek a stúdióba. A fiatal lányok között igazi kuriózum volt két ragyogó, kisgyermekes anyuka.

dukai_regina_bugyis_topless

– Nagyon elszántak voltak a lányok, óriási harc folyt a lájkokért, hiszen mindenki nyerni akart – kezdte Dukai Regina. – Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan jelentkeztek idén is a versenyre, mert nekünk ez egyfajta visszajelzés, hogy mennyire szeretik a ruháinkat. Ilyenkor személyesen is találkozhatunk a márka követőivel, ami szintén szuper dolog. Ráadásul a fotózáson a kampány üzenete is abszolút beigazolódott, bárki lehet gyönyörű és szexi, nem kell hozzá profi modellnek lennie. Nagyon büszkék vagyunk a csajokra! – lelkesedett Regina.
Az elkészült képek Debreczeni Zita munkáját dicsérik, és februártól három hónapon keresztül lesznek a nyertesek által képviselt város márkaboltjában kiállítva. Zita a fotózáson mindenben próbált segíteni a lányoknak, hogy a legjobb formájukat hozhassák.
– Voltak olyanok, akik még soha sem álltak stúdió körülmények között kamera előtt, de szerencsére van néhány olyan trükk, amelyet ilyenkor megmutatunk nekik, például, hogy hogyan tartsa a száját, állát, vagy akár a kezét a modell, és máris gördülékenyebben megy a munka – avatott be a részletekbe Zita, akinek nagy megtiszteltetés volt, hogy idén is ő fotózhatta a nyerteseket.