A 19. labdarúgó vb-n prosti is lesz tízezerszámra

holly-madison-and-kendra-wilkinson-escortoznakA 19. labdarúgó vb-n várhatóan európai vagy dél-amerikai válogatott szerez aranyérmet. Vajon az eddigi 9-9 végső diadaluk után melyik földrészre kerül a tizedik babér? Egy csúcs már biztos, a Dél-Afrikába érkező 300 ezer külföldi turista férfijait 40 ezer (orosz és nigériai „légióssal” erősített) örömlány várja szolgálataival. Persze minden idők első afrikai tornáján összpontosítsunk inkább a futballra – nyolcvan év érdekességei közül szemezgettünk!
Dagad Capello bukszája: Bárhogy végez Anglia, olasz szövetségi kapitánya nyugodt lehet, ugyanis a 32 szakvezető közül Fabio Capellóé a legmagasabb éves fizetés (8,8 millió euró, vagyis 2,4 milliárd forint). Nagyot szakít az aranymérkőzés győztese, csak a döntős sikerért 30 millió dollár, azaz 6,6 milliárd forint lesz a jutalma. A múltban – egyedüliként! – Brazília valamennyi vb-re kijutott, a rendező válogatottja pedig túlélte a csoportkört. Dél-Afrika lehet az első kivétel…
Unikum az Öreg Farkas: Szobrot az Öreg Farkas becenevű Mario Zagallónak! A 78 éves brazil szakember 1958- ban és 1962-ben játékosként, 1970-ben szövetségi kapitányként szerzett babért, 2002-ben pedig pályaedzőként izzadt az ötödik brazil aranyéremért. Nem szégyenkezhet a német Franz Beckenbauer sem, aki 1966-ban labdarúgóként, majd 1990-ben szakvezetőként jutott csúcsra.
Poll rossz matekos: 1970 óta tartják a rendet kártyákkal a játékvezetők, a 2006-os rendezvény 345 sárga lapjával, 25 kiállításával rekord. Igaz, hadilábon állt a matekkal Graham Poll angol bíró, aki a horvát Stepan Simunicnak három sárgát mutatott fel. Az 1962-es chilei torna igazán véres emlék, az első csoportkör után 50 sérült játékost lajstromoztak, négyen lábtöréssel kerültek kórházba. 1930-ban az Egyesült Államok–Argentína elődöntőben az amerikaiak orvosa dühében a gyepre rohant, közben összetört egy üveg kloroformot, amitől elájult.
Ezt a tornát látni kell: Nem vitás, a foci-világbajnokság népszerűbb a nyári olimpiánál, ezt igazolja a 2006-os olasz–francia finálé 715 millió (!) tévénézője is. Az idei rendezvény 25 meccsét háromdimenziós kamerával rögzítik, s e videók későbbi árusítása szédületes bevétellel kecsegtet a nemzetközi szövetség számára.
Ronaldo a trónon: A gól a játék sava-borsa, ezért emlékeztetünk rá: a három tornán szerzett 15 találatával egyelőre a brazil Ronaldo minden idők örökös gólkirálya. Aranymérkőzésen mesterhármasra csak az angol Geoff Hurst volt képes (1966), a leggyorsabb találat a török Hakan Süküré, aki 2002-ben 11 másodperc elteltével durrantott a dél-koreai kapuba. Kalapot le 1930 uruguayi világbajnoka, Hector Castro előtt, hiszen tizenhárom éves korában egy elektromos fűrész könyök alatt levágta a jobb kezét. Ennek ellenére az argentinok elleni 4-2-es győztes fináléban egyszer betalált. Más kérdés, 55 évesen a túlzott alkoholfogyasztás vitte sírba, s a nőket sem vetette meg.
[Bulvár] Nyílpuskával lelőtte, majd megkínozta a prostit  – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – Utvalány csinált belőlem – A prostitúció egy mély gödör – A testéből élt Molnár Anikó videóval – Nemzetközi elfogatóparancs Keleti Györgyi ellen – Ribéry a híres focista 16 éves kurvát dugott – A pasik miért kurváznak

Vélemény, hozzászólás?