A 85 éves szexőrült férfival nem bírta az iramot a neje

Hardy WeddingHa egy huszonkét éves szöszke férjhez megy egy 85 éves milliárdoshoz, joggal számíthat arra, hogy zavartalan nyugalomban várhatja ki, míg hozzájut busás örökségéhez. Valószínűleg Kristin is ezt gondolta, amikor hozzáment Joe Hardyhoz, de kiderült, az aggastyán egy szexgép! Kristin alig három hónapnyi házasság után elvált hat évtizeddel idősebb férjétől. A 22 éves amerikai lány azt hitte, megfogta az isten lábát, amikor kimondta az igent a milliárdos Joe Hardynak, de tévedett. Kiderült, hogy az élemedett korú pénzes zsák megállás nélkül szexelne.
– Mindig és mindenütt le akart fektetni, de én nem olyan lány vagyok – mesélte a csalódott Kristin, a Daily Mirror riporterének.
– Joe agresszív lett, ha nemet mondtam neki. Akármit csináltunk, ő készen állt, előfordult, hogy tévénézés közben mászott rám – panaszkodott a lány, akinek korábbi kapcsolatából született egy gyermeke.
Az agg milliárdos állandóan fogdosta fiatal szerelmét, és ráparancsolt, hogy kizárólag vágyat keltő ruhákban mutatkozzon. Kristin végül megelégelte a huszonnégy órás szexügyeletet.
– Minden éjjel szerelmeskedni szeretett volna, és nagyon felidegesítette, ha felkeltem a síró fiamhoz. Azt akarta, fogadjak bébiszittert, hogy nyugodtan szexelhessünk. Ekkor adtam be a válópert – mondta el az ifjú asszony.
Kristin egyébként máris új férfira cserélte a nyughatatlan öreget: egy higgadt 28 évesre, aki nem akarja percenként lerángatni róla a bugyit.

Vélemény, hozzászólás?