A cigánylányok tizenöt férfival szexeltek naponta

Aktusonként alig több mint kétezer forinttal szúrták ki a szemét azoknak a magyarországi cigány lányoknak, akiket a brit rendőrség szerint elszegényedett magyar falvakból csábított Angliába tisztes munka reményével M. Zoltán és P. Máté.
A két magyar kerítő alkalmanként száz fontot (35 ezer forint) kért el a brit kuncsaftoktól, a prostitúcióra kényszerített lányoknak napi 10-15 alkalommal is a vendégek rendelkezésére kellett állniuk. A hölgyek naponta félmillió forintot kerestek így gazdáiknak, amiből ők csak egy aktus árát, 100 fontot tarthattak meg.
– Hatvan magyar nőt vittek Angliába fapados repülőjáratokkal, majd szállodába tuszkolták őket – mondta el a bíróságon az egyik nyomozó. – Mindegyik lányról különböző pózokban kihívó felvételeket készítettek, a képeket az internetre töltötték, a kuncsaftok ott válogathattak közülük. Aki tiltakozott, azt veréssel bírták jobb belátásra, vagy azzal fenyegették, hogy kiplakátolják szülőfalujukat a meztelen, pornográf képeikkel – ecsetelte M.-ék módszereit.
A bíróság előtt mindkét magyar tagadta bűnösségét, de előzetes letartóztatásba helyezték őket.