A húgom bozontos puncija

Ez a sztori még tavaly nyáron történt. 22 éves fiú vagyok, van egy 17 éves húgom. Szeretjük egymást, mint testvér természetesen, mindent megbeszélünk. Neeeeem ez nem olyan sztori lesz hogy megdugtam a húgomat meg, hogy leszopott, ezeket nem igen hiszem el, ez azokhoz képest lájtosabb. Egyik délután egyedül voltunk otthon, mert a szülők kimentek a telekre. Húgom napozott én tévéztem. Aztán feljött hozzám egy kicsit beszélgetni. bikini volt rajta, rajtam meg fürdőgatya. Beszélgettünk…
Egyszer szóba kerültek a ruhák, mondta, hogy megmutatja az új 2 részes topot, amiben tornázni fog majd itthon. 1 perc múlva visszajött az új tornázós cuccban.
– Klassz. – mondtam, és milyen új cuccaid vannak még?
– Bugyi meg farmer, azt is tegnap vettem.
Megkérdezte, hogy megmutassa-e, mondtam hogy csak a bugyit, a farmert már láttam. Felvette a bugyit, a top felső maradt rajta. Bementem a szobájába.
– Klassz ez a bugyi, hogy ilyen csipkés a széle. – mondtam.
– Van még másfajta is. – mondta és hátat fordított nekem, majd felvett egy másikat. Ez kisebb volt és a széle átlátszó, látszódott a punciszőre.
Húgomnak egyébként elég szőrös a puncija, ezt már megállapítottam régebben. Nem borotválja csak nyáron a bikinivonalat, ha strandra megyünk. Én meg kezdtem felizgulni, hogy mindjárt meglátom a punciszőrét. Ezen felbuzdulva, mondtam neki, vegye fel a legkisebb bugyit. Hátat fordított és felvette. Sima egyszerű világos színű, de tényleg keveset takart és jó sok szőr kilátszott.
Most egyáltalán nem volt borotválva a bikinivonalnál sem, tényleg jó szőrös volt neki. Én meg már nem bírtam tovább, és mondtam neki:
– Látom hogy ott neked ott jó szőrös.
– Most nem borotváltam még.- mondta szégyenlősem.
– Nem baj, nekem tetszik, ha valakinek ott jó szőrös. – mondtam, de ekkor már teljesen állt a farkam, csak nem látszott mert úgy ültem féloldalt. Aztán mikor kicsit elmozdultam, csak meglátta és meg is jegyezte:
– Neked áll a fütyid?
– Igen, mert tetszik hogy szőrös a puncid. – mondtam
– Olyan kíváncsi lennék rá, mutasd meg.- mondtam, pedig erre már azt gondoltam, hogy azt fogja válaszolni, hogy hülye vagyok, hagyjam békén. De nem.
Elhúzta a bugyiját oldalt, akkor láttam meg igazából milyen bozontos neki, a combja belső oldala is szőrös volt 1 picit. Nekem már annyira állt a farkam hogy majdnem kiugrott a gatyából. Aztán odajött és gatyán keresztül megtapogatta. Én meg lehúztam a gatyámat, hogy kibukkanjon a farkam.
– Ide nézz, – mondtam, fogd meg milyen kemény.
Két ujjával megfogta, tapogatta. Aztán kértem, hogy vesse le a bugyiját. Levetette, és én is felálltam, levettem teljesen a gatyámat. Akkor láttam, hogy milyen bozontos ott neki.
– Hű neked aztán jó szőrös ott. – mondtam, és már elkezdtem verni a farkam, de annyira fel voltam izgulva, hogy néhány húzás után elsültem.
– Hadd nézzem meg jobban a puncidat, meg a cicidet is! – kértem, ekkor ő leült velem szembe és szétette a lábát, majd levette a topot, ami még rajta volt.
Most már meztelenül ültünk egymás előtt, újból felállt a farkam. Kis melle volt, kicsit megfogtam, aztán kicsit simogattam a punciján a szőrt, hát volt ott majdnem annyi szőr, mint nekem. Aztán közelebb jött és elkezdte húzogatni a farkam, de csak úgy 2 ujjal.
Aztán úgy éreztem, megint elsülök, én vettem a kezembe, mondtam neki, tegye szét a lábát, hagy lássam a punciját. Szétette én meg jó ráélveztem a szőnyegre. Aztán felöltöztünk és ő ment tovább napozni én meg tv- t nézni.
Azóta nem történt semmi, de sokszor gondolok erre és olyankor mindig magamhoz nyúlok, ha egyedül vagyok otthon. Ő meg ritkán van otthon, mert koleszos lett, 2 hetenként jár haza. De ha bugyiba v. fürdőruhába van otthon, mindig jól megfigyelem, hogy látszik e a szőre, azóta sem borotválja. Nekem meg van barátnőm azóta, aki borotválja fazonra, de az is tetszik, nem vagyok én annyira aberrált.

Vélemény, hozzászólás?