A kurvázós fószer

Igaz történet, valóban megtörtént. Ismerek egy pasit, 35 éves. Zoltán nem dolgozik 20 éves kora óta. Hobbija a bringázás és építés, az ahhoz való alkatrészeket olcsón beszerzi, összerakja a cuccot, majd eladja jópénzért. Szenvedélyes gyűjtő is emellett. A szüleivel él 35 éves kora ellenére. Van egy barátnője már 9 éve, aki bejár a lakóhely melletti nagyobb városba, ő eladóként dolgozik reggeltől késő délutánig. A hölgy 32 éves, ott lakik a pasikánál és annak családjánál, az övéké a lakás felső szintje. Mivel Zoltánnal elég sokat beszélgettünk 2 éven át, így megismertem közelebbről. Rengeteget sztorizgatott az egész életéről, és arról is, hogy mennyire imád szexelni a nőjével, orrba-szájba, análba, mindenfelé, és mivel Ő az olcsó megoldásokat szereti, így síkosító helyett előszeretettel használ pl. Rama-margarint-ritka perverz egyed. A barátnője elég szerény csaj, kedvesnek ismertem meg, egyetlen perverziója, hogy szeret a városban sétálni a pasijával-ezért sem értettem soha, hogy hogyan hozta a sors őket össze. Zoli gyakran ült a parkban, és nézte az arrajáró gimnazista lányokat, fiatalokat, nőket, akár az idősebbeket is, és fantáziált róluk, ismerkedni próbált, de szerény természete miatt mégsem mert sosem kezdeményezni. Teltek a hetek, hónapok, sőt évek, amikor rájött, hogy a párkapcsolatában nem kapja meg azt amire vágyott (a napi 5x-i szexet -plusz este egy kis kézimunkát-), továbbá nehezményezte, hogy a barátnője dolgozik, és kimerülten ér haza a munkából, kimarad a rendszeres szexuális együttlét-így kezdtek elhidegülni egymástól.
Egy szép napon teljes magányában ücsörgött Zoltán a közeli parkban, és azon gondolkodott, hogy mennyire sivár az élete, a nőjével nem kefélhet naponta akár többször is, nincs munkája, az anyjáéknál él, és az egyetlen szórakozása a bringázás. Mivel szeretett kilómétereket tekerni, ezért gyakran látott az út szélén hölgyeket, kik testüket kínálták némi pénzért. Az jutott eszébe, hogy ők biztos nem utasítanák vissza, nem égne be, mint mondjuk fiatalabb csajoknál, így szóba elegyedett velük. Teltek, múltak a napok, hetek, Zoli minden nap kijárt az örömlányokhoz(akik meg kell jegyeznem már rég nem lányok voltak, a 30-as, 40-es éveiket taposták az út mentén) Beszélgettek minden nap órákat, hogy hogyan kerültek ki, mióta űzik az ipart, mennyire fárasztó, hány kuncsaft van egy nap, szóval mindenről, az élet nagy dolgairól. Természetesen csak azért volt erre szükség, mivel pénze sem igazán volt, és kezdeményezni sem mert a kurváknál. Aztán egyszer csak eljött az a bizonyos nap. A barátnőjétől kért pénzt-isten tudja mit mondott, mire kell- és belevágott a dologba. 3000 lett volna a dugás, de lealkudta 2000-re, majd jól megfarkallta a kurvát. Zoltánnak nem volt elég, és kérte, had nyalhassa ki. Meg is történt a dolog, az egyik nem engedte, de a másik örömmel bevállalta a potya nyalást. Majd jött a következő hét. Az anyja pénzén ment legközelebb, majd legközelebb, és bevállalósabb lett, mivel eléggé baráti kapcsolata lett a csajokkal. Elment vásárolni nekik tampont, óvszert, bármit, amit kértek, cserébe ingyen szopást kapott, a végén pedig már arra is rá tudta venni az egyiket, hogy gumi nélkül dughassa. Itt kezdődtek a problémák. Pár nappal az akció után ronda kiütések jelentek meg a farkán, fájt, égett, szúrt, viszketett neki. Orvoshoz nem ment inkább, mivel TB-t nem fizet, így neten kereste meg mi lehet a probléma, majd elment a gyógyszertárba pirulákért, aztán 3-4 nap múlva meggyógyult. A “poén”, hogy mikor jobban ment, visszament ugyanahhoz a kurvához megdugni gumi nélkül ismét.
. . . Eltelt 2 hónap, a kurvák imádták, jó beszélgetőtárs volt, segített is nekik ha kellett valami, bár rendesen lealkudta őket, néha már nem is kellett fizetnie. Gondolt egyet, és perverzitása olyan fokra hágott, hogy elhatározta, elmegy Pestre, és vesz a Józsefvárosin Viagrát, majd órákon át keféli a kurvákat. Meg is történt, aztán pár hónapig nem is lehetett hallani felőle. A barátnőjétől annyira elhidegül, hogy amióta a kurvákhoz jár nem is dugtak, a csaj nem firtatta az okát, jó volt neki így is a kapcsolat. Eltelt az első prostival folytatott élmény után 1 év. Megkeseredetten látom a parkban magányosan ülni Zoltánt, aztán elkezdünk beszélgetni egyik haverral, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban. Kiderült, hogy volt olyan, mikor a rendőrök épp lecsaptak a kurvákra, ő meg dugta az egyiket, aztán úgy menekült el bringával a helyszínről. Azt tudni kell, hogy a rendőrök rá voltak állva, azt hitték ő futtatja a lányokat, de mondták a prostik, hogy ő csak kuncsaft. A legújabb hír róla, hogy nem jár a nőkhöz. Hogy miért? Erdős-füves területen elégítette ki a kurvákat, ahol rengeteg gaz van, és sok a kullancs is. Mint kiderült, Lime-kóros lett, minden ízülete fáj, be van dagadva a bokája is, lázas, de nem megy el orvoshoz. Miért?Mert fél, hogy kiderül, hogy AIDS-es.

Vélemény, hozzászólás?