A megvett lány – erotikus történet

Kétségbeesve nézte, hogy még több férfi lép a feleségéhez és fogdossák, csipkedik, megszorítják a mellét, derekát, lábait és testének minden pontját. Átkozni kezdte saját magát. Hiszen o egyezett bele, hogy ezt műveljék a feleségével. Most már egy tucat ember állt a lány körül és mindegyik az ő kicsiny testével volt elfoglalva. Két ember a lábait felhajlították a lány füleihez ezzel segítve az idegent, hogy tejesen meg tudja közelíteni a lány alsó fertályait. Széthúzta a lány nagyajkait benyalt közéjük, ujjaival dörzsölgetni kezdte hol a lány csiklóját hol pedig a segglyukát.
– Most meg fogom baszni a feleséged pináját. Mit gondolsz erről? – kérdezte. John elfordult, nem akarta látni. De ezt az idegen nem akarta.
– Fordítsátok meg fiúk azt akarom, hogy lássa – Mire a két kövér ember megragadta John karjait megfordították őt és kényszerítették, hogy nézze ahogy az idegen centiméterről centiméterre megközelíti himbálózó farkával feleségének az szexuális izgalomtól szétnyílt punciját… A teljes történet itt olvasható.