A nők szeretik a pornót?

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy igen, szeretik! Talán ez nem olyan egyöntetű, mint a férfiak esetében, mivel attól tarthatnak, hogy eléggé megbotránkozna a környezetük, ha bevallanák, hogy a kábeltelevíziókon este tizenegy óra után gyakran átkapcsolnak a felnőtt tartalmú adásokra.
A lényeg, hogy ők is nézik. A különbség a filmek, jelenetek milyenségben lehet, mármint abban, hogy milyen stílusú, fajtájú, keménységű pornófilmeket szeret jobban a gyengébbik nem.
Egy rövid kutatómunka után három nagyobb csoportba lehet sorolni a nőket a szerint, hogy milyen típusú szexfilmeket részesítenek előnyben. A nők fele az érzelmesebb, gyengédségre nagy hangsúlyt fektető pornót szeretik, ami hasonlíthat egy romantikus-szerelmes filmhez is azzal a különbséggel, hogy itt nem áll meg a kamera egy darab női mell megvillantásánál és egy jól kiválasztott férfi fenékdublőr mutatásánál. Előnyben részesítik, ha a filmnek van története, és a szexjelenetekben is a hétköznapi, vagy hagyományos pózok látványa hozza igazán izgalomba őket.
Első hallásra kicsit meglepő lehet, de a mai kissé elvadult világban még „normálisnak” is mondható, hogy csak a nők több mint egyharmada kedveli igencsak, az akciódúsabb pornófilmeket. Szívesen nézik az extrább mérettel rendelkező férfiak spontán minden előzmény nélküli munkálkodását, sőt érdeklődésük és vágyaik között kifejezetten helyet kap, ha egyszerre több férfi használ egy nőt. Szándékosan írtam, hogy használ, mivel ezt a keményebb pornót szerető lányok elvárják, hogy a férfi kifejezetten ellentmondást nem tűrve irányítson, szó szerint, mint egy szexuális tárgyat használja őket. Itt a hölgynézők szeme kifejezetten a keményebb és extrémebb pozitúráktól nyílik tágra a televízió képernyője előtt.
A harmadik és legkisebb csoportba azok a nők tartoznak, akik kifejezetten az érzékiséget keresik a korhatáros filmekben, főleg a leszbikus jelenetekre gerjedve. Ők, ha még nem is éltek át szexuális élményt egy másik nővel, és nagyrészt hetero beállítottságúak, ábrándoznak róla és nagyon kíváncsiak rá, hiszen vágyaikban a lágyság és az érzékiség foglalja el az első helyet, és ezt csak egy másik finom puha női ajak adhatja meg számukra.
Összefoglalva, mint a férfiak esetében a nők között is van különbség, már csak abban, hogy ki milyen pornófilmet szeret nézni. De milyen stílusú elé is ültessük először kedvesünket, ha szeretnénk feldobni egy kicsit a hálószobai együttlétet egy kis közös pornónézéssel. Gondolom, a hosszú évek alatt összecsiszolódott pároknak ez nem jelenthet gondot, de ne feledkezzünk meg a friss kapcsolatokról, amikor még sok férfitársunk sajnos tart a gyengébbik nem elutasító magatartásától.
Szóval vegyük a legideálisabb helyzetet, friss kapcsolatban vagyunk, egy alkalommal bedobjuk a témát, a párunk belemegy és kíváncsian várjuk az első közös szexfilm nézést. Az első filmválasztás valami átlagos, de annál igényesebb filmre essen. Kerüljük az 1999-es Houston 500-at, amikor is a Houston nevű pornószínésznő gang-bang világrekordot állított fel, ötszáz férfival szexelt. Először ugyancsak nem jó választás a Brutális Anál 3, és a Perverz Tinik válogatás sem. Próbálkozzunk egy átlagosnak mondható filmmel, de ne legyen gagyi. Például a lány orális technikája legyen mesteri a filmben, hiszen ha kicsi drágaságunk látja majd rajtunk a szolid és visszafogott (amennyire lehet) mosolyt, amit a színésznő extra szájmunkájának látványa vált ki belőlünk, akkor nagyvalószínűséggel ő is megpróbálja elsajátítani ezt, a legnagyobb örömünkre. Tehát csak ügyesen!
A legjobb, ha a filmben a nő 24 és 30 év közötti, nem kell a legvékonyabb és 600 köbcentis szilikonos barbinak lennie. A férfi pedig a filmben, ne egy 28-as méretű fekete kosaras legyen. Ami még fontos lehet, hogy az előjátékra nagy hangsúlyt fektessen a filmkészítő, tehát a férfi puszilgassa, simogassa a lányt, majd orálisan izgassa, utána csere. Ha közben előkerül egy vibrátor, az se baj, de a végén mindenképpen kell a simogatás.
Az első közös pornónézés és az azt követő együttlét, akár vízválasztó is lehet egy kapcsolatban. Sok minden kiderülhet, nem csak a választottunkról, hanem rólunk is. Ha friss a kapcsolat, és szeretnéd, hogy kiderüljön, mennyire való hozzád a lány, irány a videótéka. Még olyan jól is elsülhet a dolog, hogy a párod kérni fogja, hogy az adott kábelszolgáltatónál kötesd be az extra csomagot, hogy nonstop lehessen nézni a szex-csatornát, ne csak este tizenegy után.
De ha az egyik alkalommal durván kifestve egy hosszú lakk csízmában jelenik meg, egyik kezében egy ostor, a másikban egy ánusztágító, és még áthívta a szomszéd kutyáját is, menekülj! Ezért jó mindent az elején tisztázni.

Vélemény, hozzászólás?