A szexből nekem sosem elég

Nincs az a férfi aki fent tartaná bennem a vágyat, ha nem foglalkoztatja a fejecskémet a gondolataival. Bármennyire is szeretnék a szex csak szex, nekem elég a szex általában világlátással feszíteni itt, a nagy szart elég. Kell hozzá még legalább egy kanál “érdekelsz mint embert” érzés is. Azt sem hanyagolva el, hogy közben is egekbe szöktet a verbális inger. Na amiről meg nem kell beszélni, azok az általános napi problémák, amin úgy sem tudunk túllépni, “mert te olyan izé vagy…” témakörben. Ezeket jól megtartom egy ideje magamnak, és láss csodát hat.
Kedvenc bloggernőm swingerélményre emlékező csodás írásában említett klub a TikTak csodásan összefoglal olyan dolgokat, amit akár párkapcsolati tanácsadónak is elkelne, a “gyengébbek kedéért” mottóval felszerelve. Még ha nem is ültethető ez így át, körülményeskedés nélkül egy párkapcsolatba..
Elsősorban nekem meggyőződésem, hogy nem a statisztikailag átlagot képiselő férfiakkal hozott össze a jósorom sosem. Legalábbis a párom nem az a vetkőztetéssel bajlódni szerető “fajta” mint ahogy a különben is meglévő természetes illatokon túli mű illatok nagy része is irritálja. Ellenben vannak fura dolgai, pl. jobban izgatja a nem frissen szappanozott punci, mint a szappanos. (bizonyára az előbbiekkel szoros összefüggésben). Mindenesetre én hamarabb “nem bírom” a szagom és rontok tusolni, mint ő, ami összességéban szerencsés felállás. Azzal sincs semmi bajom hogy “hány” a hosszú, festett, sőt mű körmöktől, vagy el kell fordulnia, ha valakinek a tv-ben csillog a szája a nedves hatású szájfénytől. Különben megértem valahol ezt az undorodását, át is érzem, mégis csak természetellenes ez az egész. Ezzel nekem mégis jól megfér, hogy néha szeretném kenni magam, és én látom a felöltözöttségem befejezéseként a sminket. Ebből következik, hogy általában nem vagyok felöltözve :-D El is gondolkodom a nőkön a környezetemben, hogy a csudába jutnak a tükör elé folyton. Nekem többnyire már a család a kocsiban a ház előtt járó motorral topzódik, még be kell pakolnom peust, törlőt, kicsire váltóbodyt, még nincs meg a telefonom, ami valszeg valahol lemerült (hiába hívogatom), és két szoba között sikálom a fogam miközben benyomom a mosogatógépet (mert már megint nem megy, mert még az a hülye gomb is kell hogy induljon :-))), majd a kocsiban jut eszembe hogy meg sem néztem magam…
A felsorolást nézve, érdekes, hogy a nők még ilyen nyitottsággal is így vannak összerakva, kell a látszat, hogy nem csak megdugni akar egy pasi…pedig hát mindenki tudja egy ilyen színhelyen, hogy dehogynem :-D Fő a látszat. Asszem ez is valamiféle sznobizmus egy részről. Talán csak Catherine Millet a kivétel (már publikáltan) ez alól, no meg a BDSM-et valamerről érintők. (bár mindkettőhöz van “filozófia pro és kontra). Azért az is benne van, hogy a nőket valahol pont ez a “körítés” izgatja jobban, maga a verbális gesztus, ahogy és amit a másik közvetít, ahogy átláthatóan meg akar szerezni, az maga a stílus. A férfi maga. Ahogy és ahány férfi annyiféle maga. Így ez maga már érdekes szexuális szempontból, hiszen nem az a cél hogy egy tárgy, ami a férfinek jelen esetben csatolmánya, testrésze behatoljon, hanem egy szexuális élmény. Ami akár hogy is nézzük két (jelen esetben akár több) ember együtt átélt öröme. Ez pedig fokozható azzal, ha nem két testet csapunk össze ütemesen egymáshoz, hanem ennek van valami mélyebben ható sugara is. BIztos vagyok benne majdnem mindenki nagy általánosságban szeret otthoni pályán mozogni, ismerős emberekkel szexszelni, és mégsem enged csak úgy be “idegent”. Pont ilyen az is, ha tudom hogy valaki mindjárt “elkap” és ugymond “magáévá” tesz, de pont azért mert ez az én fantáziám rólunk, és valamilyen kommunikáció alapján/után ő ennek eleget tesz. (pont mert neki is ez a másik oldalról). Én tudom, hogy ez mindkét nemnél egy izgató pont, elkapni egy feltárulkozó testet /fogadni kitárulkozva egy rohamot, és “engedély” nélkül AZT tenni vele. Dehát mindenki tudja, hogy ha eljátszuk is, meg van az az engedély, és valamiféle nyelven a tettes erről értesítve lett. :-)
Van egy másik bloggerina (domina oldalon álló) akinek fő témája a partnerválasztás nagyonrögös útja. Nekem annyira hasonlít az ő hozzáállása az aggszüzekéhez, és én már nem tudom hány karaktert vetett papírra az ügyben neki mi igénytelen, milyen a rossz partner, és milyen ha vki nem “igényes” stb. stb. Innen sejtem, hogy attól még, hogy valaki szexuálisan nyitott lehet, lehet rettenetesen zárt egyébként. Mint ahogy ez minden bizonnyal fordítva is igaz, és nem is kell sokáig kutatnom a környezetemben példa után, hogy találjak nagyon laza életvitelű, rugalmas embert, aki képtelen bármiféle szexuális nyitottságra, lazaságra. Miközben a szocializált ember, a protokoll legnagyobb része nagyon távol áll tőle. Amiben érzem az ő hihetetlen liberalitását, és embertiszteletét. Fene sem érti ezt! Elképzelhető. hogy mindenki így van összerakva? Mindenki laza bizonyos területen, míg zárt a másikon. Most bizonyára eltöprengek zártságaimon, és nem is kell kutatnom, igen rettenetesen zárt vagyok bizonyos dolgokban.. :-D próbáljon csak vki elmozdítani hajszállnyit! :-))) Visszatérve a dominára, elképzelhető, hogy a felvett dominajelmez lenne egyszerre rés a merevsége pajzsán, amit mégis csak körbe akarna szegni szabályosra, hogy ne résnek tűnjön? Értem ez alatt, hogy a BDSM mégis csak szexuális szabadságot feltételez, míg maga az egészhez való hozzáállása, és ahogy egy ilyen vagy más kapcsolatában magára és partnerére tekint nagyon is merev?
Ami még jól átlopható a hétköznapokba a sokirányú szexuális inger. Feletébb nagy bánatom, hogy pillanatnyilag se időnk, se erőnk állapotában nagyon nehéz többet áldozni a szex oltárán, és a mármár sunnyogós, riadtőzike szexet nem lehet hangos sokingeres orgiává alakítani. Lapítunk mint kaki a fűben, mert ha felébrednek persze jöhet a dajka és a köztünk alvás :-) Ebben is van izgi, hiszen rettenetesen hasonlít a szülői házban sunnyogáshoz :-D ó régi szép idők… De azért más még orgiázhat otthon kedvére! Bízom benne meg is teszitek!
[Lolita]

One thought on “A szexből nekem sosem elég

Comments are closed.