A vadászoknak nem jönnek be a bikinis csajok

Fürdőruhában nem vonulhatnak fel az első vadászszépségverseny indulói a kifutón, mert a rendezők egyike nem találta méltónak a februári FeHoVa kiállításhoz a lenge viseletet. A vadászok vagy prűdek, vagy álszentek, ha nem jön be nekik egy csinos női test. Vagy csak az alkohol a jóbarát? A résztvevők nem értik ezt a szemérmességet. Juhász Dominika se mutathatja meg a testét.

juhasz_dominika_bugyiban

Bár a legtöbb szépségversenyen már a válogatókon is fürdőruhában mustrálják az indulókat, hazánk leendő legszebb vadásznője nem mutatkozhat lenge öltözetben a február 14-én kezdődő FeHoVa kiállításon.
– Örültünk, hogy olyan versennyel emelhetjük a 20. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás népszerűségét, amelyen vadászathoz értő, természetszerető hölgyek mutatják meg bájaikat – mondta a Borsnak Cseke Sándor, a Vadászlap főszerkesztője. – Néhány hete azonban kaptunk egy barátságos megkeresést a szervező Hungexpótól, hogy tekintsünk el a verseny során tervezett fürdőruhás felvonulástól – közölte a főszerkesztő… A többit a Bors oldalán olvashatod itt.