Adrienn is többször beleszúrt Dézi testébe

dezi-gyilkossaggal-gyanusitottakVáratlan fordulat Sz. Dézi megölésének ügyében. Az ügyészség szerint a modell kivégzésében nemcsak B. László, hanem a lány barátnője, T. Adrienn is részt vett: 19-szer szúrta meg Dézit.
Gyászoló barátnőnek, a gyilkosságban vétlen személynek vallja magát T. Adrienn, de az ügyészségi vádirat szerint az előzetes letartóztatásban ülő nő korántsem az, akinek megpróbálja beállítani magát. A fiatal lány az elfogása után minden kihallgatáson azt vallotta, hogy éppen pisilt, amikor B. László 2008. augusztus 11-én megölte Sz. Dézit.
– Védencem nagyon bízik benne, hogy a bíróság hisz neki – mondta lapunknak dr. Kamarás Péter ügyvéd. – A vád különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésre módosult, de miután kézhez kaptam a vádiratot, azonnal benyújtottam több indítványt is.
A védő ragaszkodik hozzá, hogy új szakértőt rendeljenek ki az ügyben, illetve szeretné, ha Adriennt poligráffal is megvizsgálnák.
– Az Adrienn elleni vád alapját B. László vallomása és a szakértői vélemények alkotják. Az elsőről fölösleges beszélni, a másodikról azonban annál inkább. A szakértő megállapította ugyanis, hogy az áldozatot több erős és közepes szúrás is érte. A közepesen erőseket állítólag csak az én védencem okozhatta, mivel a két elkövető közül ő a gyengébb. A kérdésem már csak annyi, hogy egy férfi nem ejthet egymás után erősebb és gyengébb szúrásokat is?
Információink szerint Dézi, Adrienn és László is bedrogozta magát a gyilkosság előtt. Állítólag lónyugtatót fogyasztottak, ami erősen befolyásolhatta a viselkedésüket. Az ügy tárgyalása valószínűleg még az idén elkezdődik.
További cikkek a témában: Színpadon Dézi táncosnő meggyilkolása – Kiborult Dézi gyilkosa – Így táncolt Adrienn, mielőtt megölte Dézit

One thought on “Adrienn is többször beleszúrt Dézi testébe

  1. Hülye partycsajok bedőltek egy primitív fasznak, és egymásnak estek.Aztán bedrogozva elszabadult a pokol…

Vélemény, hozzászólás?