Alekosz: a jó nőknek fizettem a szexért

Alekosz (33) bevallotta: képtelen csajozni, ráadásul eddig szinte mindig fizetett a szexért! A görög csődör és legújabb barátja, Marci (25) egyedülálló lehetőséget kapott a TV2-től, ugyanis szombaton a rezidencia falain kívül vadászhattak újabb feleségjelöltekre.
Marci a buli előtt a többiektől alapos felkészítést kapott csajozásból, de hiába várta barátja, Alekosz tanácsait, a görög csődör csak nézett maga elé zavarában. – Azt kell mondanom neked, barátom, hogy egyáltalán nem tudok csajozni. És bár azt mondtam, hogy több száz nőm volt eddig, de szinte kivétel nélkül mind bűn ronda volt, a többinek meg fizettem a szexért – vallotta be Marcinak Alekosz.
Arról ugyan nem számolt be, hogy ez az időszak még a sztárrá válása előtt volt-e, vagy azóta is ilyen szomorú a helyzet, de egy biztos, szombat estére összekapta magát. A szórakozóhelyen ugyanis szétszedték a csajok őket, egymásnak adták át a helyet Alekosz és Marci alkalmi audienciáján. A görög hős nem okozott csalódást, konyakos pohárral a kezében faggatta ki a lányokat. Alekosz választása végül Dórira (23) esett, így őt vitte hálótársnak az ÖsszeEsküvők rezidenciájára.
Ennek azonban nem mindenki örült, hiszen miután hangos robajjal megérkeztek, még reggelig beszélgettek és italoztak a nappaliban. Ám úgy tűnik, jobban teszik, ha megszokják Dóri jelenlétét, a görög szívtiprót ugyanis teljesen magával ragadta a vörös lány. – Én arról rendelkezem,hogy Dóra visszatérjen a rezidenciára, és tovább ismerkedhessünk, mert ez az elragadó lány teljesen elvarázsolt – mondta Alekosz.
Dórinak sincs ellenére, lapunknak elmondta, szívesen beköltözne hozzá. Marci is igyekezett kihasználni minden kínálkozó alkalmat, és bár sokáig úgy tűnt, hogy megtalálta az ideálját, ám őt végül szem elől tévesztette, így egy szőke hölggyel vigasztalódott. Reggel meg is bánta a döntését, és azt mondta, mindent elkövet annak érdekében, hogy megtalálják azt a lányt. Forrás: Blikk.hu