Andy Vajna Damu agyonvert excsaját, Palácsik Tímeát dugja?

Ismét lebukott Andy Vajna és Damu Roland exmenyasszonya, a 28 éves Palácsik Tímea! Újra együtt látták a híres producert és a megvert lányt, akiket nemrég a berlini filmfesztiválon szúrt ki lapunk egyik olvasója. A producer és az épp a Damu Roland-ügy miatt munkanélküli lány, már akkor egy párként érkezett a fesztiválra, ám kapcsolatukról még ne m akartak beszélni senkinek.
A hír futótűzként terjedt, ami nem csoda, hiszen Vajna mellett évek óta egy szőkeség, Tóth Éva mutatkozott. Szorcsik Viktória, a Jóban Rosszban sorozat egykori sztárja, a Facebookon közösségi oldalon osztotta meg ismerőseivel a hírt: együtt látta őket.
„Mögöttem az autóban Damu volt csaja feszítve telefonál vezetés közben, miközben Vajna tata épp édesdeden alszik mellette.:):) mit ne mondjak, újabb szép pár:)” – olvasható a Facebook üzenőfalán. A kiírtást jó páran „lájkolták”. Úgy tűnik tehát, a románc folytatódik, amely egyébként szilveszterkor kezdődött. Vajna akkor hagyta el párját Tóth Évát, feltehetőleg Palácsik Tímeáért.
Andy Vajna úgy látszik szereti a rossz fiúk agyonvert, kihasznált, leamortizált nőit, mert Tóth Éva Tasnádi Péter gengszter felesége volt. Forrás Blikk, Internet.

Vélemény, hozzászólás?