Anya és lánya – Bálint Antónia és Babika

Bálint Antónia aki egykoron szőrös pinával is pózolt a médiának, most a kislányával celebkedik. Bálint Toncsi a tükörképét neveli. Az egykori szépségkirálynő Bálint Antónia lánya teljesen úgy néz ki, mint annak idején a mamája. Gyakorlatilag teljesen egyformák.

Valahányszor kislányára néz, mintha csak régi önmagát látná Bálint Antónia. Babika idén nyáron lesz hat­éves, és megszólalásig hasonlít anyukájára, amit az egykori szépségkirálynő egy farsangkor készült képpel is bizonyít.
– Menyasszonynak öltözött, és eszembe jutott az LGT Annyi mindent nem szerettem még című klipje, amiben nyolcévesen szerepelhettem, szintén esküvői ruhában – magyarázta Toncsi.
– Sok mindenben hasonlítunk kívül-belül. Néha mondom is neki, hogy „ne legyél tiszta anyukád!”, de ő egy külön egyéniség, és csodálom azért, amilyen. Azt a jó isten adta, hogy szép, de aminek a legjobban örülök, hogy egészséges, eleven, okos és empatikus. Összetehetem a kezem, hogy ilyen gyerekem van – tette hozzá a büszke anyuka. Forrás: Borsonline, Szexpláza.