Árok Nikolett a Blikk szépe versenyen

– Különversenyt a műciciknek! – kéri Árok Nikolett a Blikktől. Minden lehetőséget fontolóra vett Árok Nikolett (22), amikor jelentkezett a Blikk szépe versenyre, és anyukáját is lenyűgözte. A Partyzoo versenyen is rész vett, pultosként dolgozó fiatal lány minden követ megmozgat, hogy egyszer modellként dolgozhasson.

– Bár a képek alapján senki sem feltételezné rólam, de valójában szégyenlős típus vagyok. Erre a versenyre, nem tudom, miért, de úgy éreztem, el kell jönnöm. A barátommal sokat beszéltünk róla, végül közösen döntöttük el, hogy nevezek – mesélte lapunknak első fotózásának történetét Niki, aki apró domborulatai ellenére esélyesnek érzi magát.

– Meg akarom mutatni, hogy nem csak azok érvényesülhetnek, akiknek hatalmas szilikonmellük van. Személy szerint meg is tiltanám, hogy olyan lányok nevezzenek, akik nem természetesek. Esetleg külön versenyt indítanék számukra, mert szerintem így korántsem egyenlők az esélyek, de ez persze nem a lap hibája – tette hozzá a Blikk címlaplánya.
Niki évekig hódolt szenvedélyének, a latin és akrobatikus táncoknak. Mint azt a Blikknek elárulta, a tánc az élete
– Egy igazi táncos soha nem vállal go-go vagy sztriptízfellépéseket, és ezt én sem tenném soha. Erre a címlapra viszont szükségem volt, hogy megmutathassam, ki is vagyok – ecsetelte a győri lány, aki a hosszú munkanapok után szívesen lazít egy kis kártyázással.
A pókerezés a legújabb hóbortja, hiszen hatalmas önfegyelem és türelem kell a műveléséhez. És erre szüksége is van, mivel egészen a hónap végéig izgulhat, hogy elnyeri-e a megtisztelő Miss Blikk 2010 címet, és ezzel együtt az esélyt, hogy övé lehessen a fődíj: a nyuszis magazin fotózása, és persze egymillió forint.
Árok Niki már azt is eldöntötte, hogy nyereményét egy vállalkozás beindítására fordítaná, babona miatt többet nem árult el. A cikk és a kép forrása 2010. jún. 15. 18:55 Blikk.hu írta P. J. ZS.