Az Auschwitz náci szadómazó film

Fél éve volt Budapesten a Kispesti szadómazó pornóbotrány, ahol a rendőrség lecsapott a stábra. A helyszinen olyan lányok voltak akik maradandó sérülést szenvedtek. Árammal is kínozták a lányok nemi szerveit. Még nincs vége az ügynek, de már itt az újabb, az Auschwitz című náci szadómazó hardcore pornófilm. Kattints a fotóra a további tartalomért.

A náci szadómazó film weboldala az Elite Pain pornószájt domainja elérhetelen, lehet hogy meghekkelték. A névszervere most az Index.hu és Inventra.hu. Nem véletlen, mert a gyártók és a forgalmazók, valamint a szereplők magyarok. A Yahoo chacejéből még kihívható az oldal. A Mood Universe működik.
Régebbi cikkek a témában: Szadómazó a lágerben: mozikba kerül a Stalag-film – Magyar szadista MILF domina – SM fenekelős castingon véresre verik a magyar csajokat – Grotesque pornó és szadizmus a művészfilmekben – Magyar lányok szadista pornóban – Szex, perverzitás és rengeteg vér: íme az egyik leghíresebb magyar – Extrém szex: perverz szadista büntetések

Vélemény, hozzászólás?