Az escortbotrányban VV Gigi is benne van?

Bajban van VV Gigi – őt is kihallgatták a prostibotrány kapcsán… Csütörötkön a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a ValóVilág negyedik szériájának üdvöskéjét, Gigit faggatták a közel-keleti, európai és dubaji kiruccanásokról.
De nemcsak ő lesz az egyetlen híresség, aki a közeljövőben tanúként hallgatnak ki: állítólag a napokban letartóztatott három kerítő által működtetett hálózat modell-listáján több mint 100 lány szerepel. A hölgyek között vannak erotikus modellek, szépségversenyek dobogós helyezettjei és kifutókról is ismert lányok. “Igen, engem is beidéztek a nyomozók, és kihallgattak, de nem ismerem azokat a lányokat, akiket emlegetnek még az üggyel kapcsolatban. Nagyon sokat jártam már külföldön a munkáim miatt, mivel modellkedek, és táncolok, de Dubaiban soha nem voltam. Tudom, hogy ki az az illető, akit most gyanúsítanak, mert régebbről ismertem, így elképzelhető hogy meg volt neki a telefonszámom. Valószínű emiatt hallgattak ki, de soha semmi közöm nem volt hozzá.” – mondta el a Life.hu-nak Gigi.
A VV4 amazonjának elmondása szerint nincs félnivalója botrány további részleteinek nyílvánosságra kerülése miatt, mivel állítása szerint neki ehhez az ügyhöz semmi köze. Azonban jó néhány hazai befolyásos és közéleti személyiségeket is magával ránthat az ügy, mert a közel-keleti sejkek mellett politikai befolyással rendelkező hazai megrendelők is válogattak a szépségek közül. A hatóság most üzletszerűen elkövetett kerítés miatt nyomoz – a lányok napi 300 ezer forintot is hazavihettek egy-egy útjuk során.
– Valóban beidéztek tegnap a Nemzeti Nyomozó Irodába – erősítette meg a Blikk információját VV Gigi. – Volt egy külföldi utazásom, azzal kapcsolatban hívtak be. Azt kérdezték, hogy mi volt az utazás célja, és mit csináltam ott – tette hozzá a lány, aki azt állította: Dubajban egyáltalán nem járt.Forrás: Life, Blikk

Vélemény, hozzászólás?