Bálilnt Antónia MILF modell

Rá sem lehet ismerni a 44 éves Bálint Antóniára aki fiatalon szőrös pinás meztelen képekkel vadította a férfiakat. Most ezzel a dögös fénképpel kívánt boldog új évet rajongóinak. Az egykori szépségkirálynőről egy teljesen új fotósorozat készült, amelyből egy darabot már közzé is tett. – Sokan azt gondolják, hogy ebben a szerelésben mentem szilveszterezni, de nem így volt – meséli Toncsi, akinek rengetegen gratuláltak megújult külsejéhez.

balint_antonia_2013

– A kislányommal, Babikával kettesben voltunk, amolyan pizsamapartival ünnepeltük az új évet. Szerinte még pizsamában is szép vagyok – mesélte nevetve Toncsi, aki folyamatosan kap ajánlatokat rajongó férfiaktól a közösségi oldalán. – Elhalmoznak levelekkel, hogy menjek el velük vacsorázni vagy egy kávéra, és még a csillagokat is lehozzák az égről a kislányomnak és nekem. Általában a szememet dicsérik – árulta el Toncsi, akinek százával üzennek a férfiak… A teljes cikk itt.
További Toncsi szex, erotika, bulvár: Bálint Antónia a ringben celebesedik – Sarka Katát és Bálint Antóniát együtt kefélgette Hajdú Péter – Magyar sztárok és celebek nemi érintkezései – Bálint Toncsit, Bálint Antóniát a kiöregedett szépséget kirabolták – Celeb szex ki kivel dugott – Bálint Antónia szőrös pinás képei.