Bálint Antónia pornózott?

A szépségipar csak kívülről csillog – véli Toncsi, azaz Bálint Antónia, aki saját bevallása szerint senkinek sem kívánja azt, amin a megkoronázása után annak idején keresztülment. Ma már Dunát lehetne rekeszteni a szépségkirálynőkkel – Ám Bálint Antónia neve tizennyolc év után is ismerősen cseng.
A csinos sztár 1997 óta nem viselte koronáját. A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének idei bálján Léh Adriennek ajándékozta, aki majd jövőre az újabb királynő fejére teszi – írja a Hot! magazin. Bálint Antónia elárulta: senkinek sem kívánja azt, amin ő a megkoronázása után keresztülment. Úgy véli, ha akkor annyi idős lett volna, mint Molnár Csilla, valószínűleg ő is öngyilkos lesz…
A verseny után máris fenyegetőzésekkel kellett szembenéznie. Azzal zaklatták, hogy vagy önként lemond a királynői címről, vagy a föld alól is előkerítik a pornófilmjeit. Annak ellenére mondták ezt, hogy a pornóiparhoz távolról sem volt köze – mesélte a sztár a Hot! magazinban. Antónia szerint, aki aktfotózásra adja a fejét, azt általában ennél többre is elcsábítják, vele is próbálkoztak, de hiába. Huszonévesen is úgy érezte: ha a szakmában szeretne maradni, nem elég nagyon akarni, tisztességesnek is érdemes lenni – árulta el a Hot! magazinban Toncsi.
Neki bejött ez a hozzáállás, ám kolléganőiről mesélhetne – mondta. Antónia szerint sokan futottak be vezető pozíciókat betöltő férfiak oldalán, aztán a szakítást követően eltűntek a süllyesztőben. Volt barátnője közülük a sajtófőnöknek, de van, aki riporterekkel „esett szerelembe” – mesélte a Hot!-nak a sztár. Antónia nem tagadja meg a múltját. Mint a lapban elmondta, szépségkirálynőnek lenni azért járt előnnyel, vagyis, járt volna, ha nem fosztják meg a címétől. Nemcsak hogy nem kapott sem autót, sem álomutazást, számos atrocitás is érte. Pszichológushoz kellett fordulnia – árulta el a Hot! magazinban. A csinos lány akkoriban három évig a szülei édességboltjában volt eladó – úgy véli, ezzel mindent elmondott. A férfiak körében népszerű volt, ám sosem akart belemenni olyan kapcsolatokba, ahol nem ő az első. Nem akart szerető lenni, mindig is szolidáris volt a nőkkel.
A Hot! magazinhoz került ugyanakkor egy, Antónia akkori életét feldolgozó könyv, melyből kiderül, hogy a Tények műsorvezetőjével, Pachmann Péterrel vezette első műsorát az A3 csatornán a szépség. A közös munka során szerelem szövődött köztük, ami másfél évig tartott. Három adás után azonban nem dolgoztak tovább együtt. A gyengéd érzelmek aztán, az idő múlásával barátsággá szelídültek, Toncsi személyes jó ismerőse lett Péter kedvesének. Ő készítette a terhessége utáni első fotósorozatát is.
Bálint Antónia május 30-án negyvenéves lett – Ám ugyanolyan remekül mutat bikiniben, mint korábban, s arcán sem igen látni ráncot. A sztár szerint ennek titka, hogy megmaradt annak a természetes lánynak, aki 1991-ben volt. Akkoriban a fitos orr és a műcici nem volt divat, már a póthaj miatt is kizárták versenyekből a lányokat – mondta el a Hot! magazinnak Toncsi.
Keményen megdolgozik az alakjáért, árulta el Antónia, személyi edzővel tornázik. Nem iszik töményet, csak minőségi vörösbort. Arcát keveset napoztatja, krémezi, figyel az elegendő alvásra, kipróbálta az aranykezelést, valamint a lézeres arc- és dekoltázskúrát is.
De a kislánya is fiatalon tartja, vallja be Toncsi: ha ránéz, minden gondja elszáll, ez a legjobb ránctalanító kúra – mesélte nevetve a Hot! magazinnak.

13 thoughts on “Bálint Antónia pornózott?

  1. baszós géza

    B+, a pornóiparhoz távolról sem volt köze… De a pináját azért mutogatta kamerák előtt? Ha ennek nincs köze a pornóiparhoz… Fenyegették, hogy előkerítik a pornóvideóját? Na vazzeg, ha nincs is ilyen videó, akkor miért kell ezen kiborulni? Röhögni kellett volna, hogy keresgéljetek csak… Nem zörög a haraszt, ha nem baszik a paraszt… Phíí, hülye picsa, de azért sunáznám, ha ketten maradnánk az egész emberi fajból

Vélemény, hozzászólás?