Bálint Toncsit, Bálint Antóniát a kiöregedett szépséget kirabolták

Rájár a rúd a 43 éves Bálint Antóniára, az egykori szépségkirálynőt ugyanis botrányos magánélete mellett a napokban még kis is rabolták! Bálint Toncsi épp egy üzleti megbeszélésre ment, amikor autóját feltörték, és ellopták a laptopját. A fénykép természetesen fiatal korában készült, kattints ide vagy a fotóra még több Bálint Toncsi erotikához.

– Sose szoktam a kocsiban hagyni semmi értékeset, de most óvatlan voltam, és a csomagtartóban ott maradt a laptopom. Elindultam az üzleti tárgyalásra, azonban mire visszaértem, már meg is lovasították! Azonnal feljelentést tettem, és bízom benne, hogy a térfigyelő kamerák segítségével legalább a tettes meglesz, ha a gépen már túl is adott – árulta el Földesi-Szabó László exe, aki leginkább a közös gyermekük képeit sajnálja, ami a laptoppal együtt tűnt el.
– Persze nem őriztem államtitkokat a gépemen, de rengeteg dokumentum, telefonszám, a határidőnaplóm és Babika több ezer fényképe veszett oda. Leginkább a képeket bánom, mivel kétéves korától gyűjtöttem őket. Szerencsére nagyjából három héttel ezelőtt mentettem ki őket a gépről, remélem sikerült mindet lementenem – bosszankodott lapunknak Toncsi a Blikknek.