Bálint Toncsit sms-ben gyalázza Laci nője

Három hét relaxáló kezelés után Bálint Antónia rájött, hogy nem hagyja magát. Egyértelművé tette, kit vél hibásnak a lánya körüli helyzetért. Zaklatottan ült be tegnap az RTL Klub Reggeli műsorába Bálint Antónia. Félreérthetetlenül utalt arra, hogy a milliárdos adócsalással gyanúsított Földesi-Szabó László menyasszonya is szerepet játszik abban, hogy az előzetesből nem tartja a kapcsolatot közös gyermekükkel a férfi. Toncsi háromhetes kúrán volt a Balatonon, ám úgy tűnik, hogy a pihentető kényeztetések ellenére is hatalmas viharok dúlnak benne.

– Lelkileg és fizikailag is feltöltődtem a klinikán, fél kilót fogytam, nyolc centit karcsúsodtam, rendbe tették az agyamat is – mondta a Borsnak Bálint Antónia.
– Ott jöttem rá, hogy nem szabad hagynom magam, nem kell udvariaskodnom azzal kapcsolatban, hogy megzavarják a lányom és az édesapja kapcsolatát – utalt Földesi-Szabó menyasszonyára. – Most jön a kislányom negyedik szülinapja, és folyamatosan emlegeti az apját. Azt mondtam neki, vidéken van, ő pedig csak azt kérdezgeti, mikor hívja már fel – mondta Antónia. Megkérdeztük, nem kellene-e beszélnie Földesi-Szabó menyasszonyával, aki egyben kijelölt kapcsolattartója is.
– Pocskondiázza a családomat, rengeteg SMS-t küldött, amelyekre nem kapott választ. Többek között azt is írta, hogy a gyerek nem tehet róla, hogy ki az anyja. Ez elveszi a kedvem attól, hogy leüljek vele beszélgetni. Neki nincs is köze a kislányunkhoz, és amíg a mostani helyzet nem változik, nem is akarom, hogy legyen, vagyis nincs miről tárgyalnunk. Csak azt várom, hogy egyszer megszólaljon a telefon és Laci a vonal másik végén, és a kislányát keresse. Remélem, hogy a cellában ülve átgondolja a dolgokat, és rájön, hogy nincs ez így jól. Elmulasztja a fontos pillanatokat a lánya életébôl – mondta Bálint Antónia, akinek egyébként szakmai élete kezd kedvező irányba fordulni.
– Egy tévécsatorna felkért egy ősszel induló férfimagazin vezetésére, és szeptembertől ismét játszom a Ruttkai Színházban.
A börtönből nyilatkozott Földesi-Szabó a Borsnak: Menyasszonya telefonján sikerült elérnünk Földesi- Szabó Lászlót.
– Ebben a pillanatban úgy érzem, hogy a helyzet és ezek a körülmények nem alkalmasak arra, hogy a kislányommal akár szóban, akár személyesen felvegyem a kapcsolatot. Természetesen nagyon hiányzik, és amint a körülmények a megítélésem szerint megfelelőek lesznek, azonnal keresni fogom. Arra kérem az édesanyját, hogy ezt értse meg, és tudassa a kislányommal – nyilatkozta Földesi-Szabó a börtönből a Borsnak. A menyasszony szerint Antónia vagdalkozik.
– Nagyon szomorú látni, ahogy Bálint Antónia egója győzedelmeskedik, és engem hibáztat a kialakult helyzetért. Mindenkivel jó a kapcsolatom, Laci édesanyjával, a volt feleségével, a nagy fiával, a rokonokkal, az ismerősökkel, csak ô lóg ki a sorból. Antónia előadja, hogy a gyereket be akarja vinni a tévébe, hogy integessen az apukájának, miközben annyit sem tud, hogy Lacinak három hete nincs televíziója. Szomorú, de hetekkel ezelőtt én vágtam ki Lilien fotóit az egyik magazinból, és küldtem be a börtönbe a képeket, mert erre Antónia nem volt hajlandó – mondta Rózsa. Forrás: Borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?