Basszál meg rendesen, ez volt a terv Szorcsik H. Vikivel

Nemrégiben a gyerme­keiért folytatott harcával került a címlapokra, de úgy tűnik, a jövőben is hallat majd magáról Szorcsik H. Viki. A csinos és fiatal színésznő rövidesen az RTL Klub képernyőjén tér vissza a rivaldafénybe, ráadásul nem is akárhogyan – Stohl Andrással van szexjelenete a csatorna új sorozatában.

szorcsik-h-viki

– Egy epizódszerepet kapott Viki, amely gyakorlatilag szinte kizárólag a szexről szól. A Válótársakban a Stohl András által alakított családapa hódításaként végzi. A forgatókönyv adott része meglehetősen közönséges – mondta egy RTL-es. Pornófilmes vad és pucér szexjelenettel tér vissza a képernyőre Szorcsik H. Viki! Stohl András dugta meg (Az eredeti forgatókönyv szerint baszta meg) a szép testű színésznőt a Válótársakban.
– Basszál rendesen! – eredetileg ez állt a forgatókönyvben, ám a kétgyerekes színésznő Szocsik H. Viki kérésére finomítottak a dolgon.

szorcsik-h-viki-megbaszva

Szorcsik H. Viktória 1992. január 27.-én született Budapesten. Édesanyjával és bátyjával él együtt, idõsebb nõvére már külön él tõlük. Az Esély Kövessi Erzsébet Szakiskola tanulójaként végezte el középiskolás tanulámányait, emelett modelkedett is. Szakmai karrierje a Tv2-õn futó Jóban Rosszban címû korházsorozat-ban kezdõdött, ahol jelenleg is Bencsik Bea megformálója. Hobbija a lovaglás és a focizás. Nagy álma, hogy egy igazi nagy filmben fõszerepet kapjon, illetve hogy egy saját lova legyen… A teljes Szorcsik H. Viki életrajzot itt olvashatod el.

szorcsik-h-viki-segge-ckm

– Kétszer is visszautasítottam a felkérést, a gyermekeim apukája sem engedte volna elvállalni ezt a szerepet. Később azonban finomítottak a jeleneten, de így is nagyon feszülten és gátlásokkal tele vállaltam el, mert tudtam, hogy a szerep szerint anyaszült meztelenül kell vadul szeretkeznem Andrással – árulta el Viki, aki az első próbán még viselhetett bugyit, de később alsónemű és takaró nélkül, meztelenül vették fel az aktust.