Bedrogozva szexelt Stohl András?

Iskolásoknak tartott előadást a drogozás veszélyeiről Stohl András. A színész tavaly ittasan, és bedrogozott állapotban súlyos közlekedési balesetet okozott. Stohl ügyvédje úgy véli, védence most vezekel, és saját rossz példájával szeretné elriasztani a fiatalokat a kábítószerezésről.
Stohl András nyíltan beszélt iskolai előadásán arról, hogy ő is fogyasztott drogokat, így pontosan ismeri a hatásukat. A színész elmondta, hogy ezek a szerek a fáradt szervezet utolsó energiatartalékait is kihasználják, mindemellett sok közülük teljesen tönkreteszi a józan ítélőképességet. A színész azt is hangsúlyozta, hogy a szexuális élet tekintetében is hatalmas károkat okoz a drog: “Nincs akaratotok. Ha azt akarja a fiú, menjetek fel hozzá, fel fogtok menni hozzá. Arra sem nagyon fogtok emlékezni, hogy szerelmeskedtetek” – taglalta a színész, akinek bizonyára van ez irányú tapasztalata.
Megoszlanak a vélemények arról, hogy Stohl nyilvános vezeklése őszinte cselekedet-e, vagy csupán mindent megtesz a börtönbüntetés elkerülése végett. Ő mindenesetre azt állítja, az egész élete, és a gondolkodása is megváltozott. Az a hír járja, ha véget ér az “ügye”, feleségül veszi kedvesét, Ancsikát – ami új élete kezdete lesz.

Vélemény, hozzászólás?