Berki Krisztián most Mester Beát csípte fel

Nem foglalkozik az ismeretlen tettes ellen indult, bár sokak szerint az ő érintettségét is felvető sikkasztási nyomozással Berki Krisztián. Az FTC válságmenedzsere ehelyett folyamatosan csajozik.
Nem hatotta meg különösebben a Ferencváros Labdarúgó Zrt. körül kialakult hercehurca Berki Krisztiánt, aki Kevin McCabe tulajdonos kiszállása után cégével, a BK Management Grouppal jelenleg válságmenedzselést folytat a legnépszerűbb magyar klubnál. A vezérigazgatóként korábban furcsán távozó sportvezetőt a klub kilátástalan helyzete és egy tisztázatlan, ismeretlen tettes ellen tett, jelenleg nyomozati szakaszban járó sikkasztási feljelentés miatt a ferencvárosi szimpatizánsok keményen támadják.
Berki ennek ellenére továbbra is habzsolja az életet, folyamatosan csinos nők oldalán mutatkozik. A minap egy díjátadón fitneszmodellek társaságában kaptuk lencsevégre a playboyt. A tetszetős, bár kissé keménykötésű hölgyekről azonban kiderült, hogy egyiküket sem fűzi szorosabb kapcsolat a mostanában Porsche Carrérával közlekedő üzletemberhez. A közös pontot a sportolásban kell keresni, hiszen Berki köztudottan sokat foglalkozik a testével, rengeteget gyúr.
– A jövőben a Magyar Fitness Szövetség elnökeként is tevékenykedem– árulta el a fradista ultrák által fenébe kívánt sportvezető. Úgy tudjuk, Berkinek – aki csakúgy, mint korábban Oszter Alexandra és Kapócs Zsóka színésznőkkel legutóbbi barátnőjével, Sónyák Szilvia modellel is azután szakított, hogy eljegyezte – ismét mutatós hölgy akadt a horgára. A 30 éves életművész jelenleg ugyanis a telt idomokkal megáldott Mester Beával kavar. A gyönyörű modell évekig volt a Hooligans együttes gitárosának, Tóth Tibinek a barátnője, akivel annak idején már a közös gyereket is tervezték. Forrás Borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?