Berlusconi és Putyin együtt kurváztak

Putyin és Berlusconi együtt élvezte három örömlány, köztük a fiatalkorú, Ruby becenevű marokkói lány szolgáltatásait – ezt állítja a római rendőrség. Az orosz kormányfő egy éjszakát töltött Milánóban.
A rendőrségi jegyzőkönyvek szerint Putyin ellen is eljárás folyik, az orosz kormányfő szerepe azonban még nem tisztázott. Mindeközben korábbi fogászati asszisztense is Silvio Berlusconi ellen vallott. Nicole Minetti volt az a nő, aki, miután 2009 decemberében Milánóban egy szoborral megdobták Berlusconit, elkészítette a kormányfő fogprotézisét. Berlusconi cserébe felajánlotta neki: háremének tagja lehet és részt vehet az orgiákon. Ezeken eleinte “leszbi-show-val” kellett tűzbe hozni a 74 éves politikust.
Berlusconi kívánsága ezután az volt, hogy vetkőzőszámok következzenek. Ekkor ápolónőnek, illetve rendőrlánynak öltözve kellett vetkezniük, általában három lánynak, köztük csak a Ruby a szívtörőként emlegetett, hastáncosként bemutatott Karima El Mahroug-nak. (A valóságban bártáncosnő és prostituált volt különböző milánói bárokban.) Az 1992 novemberében született Ruby az aktusok idején még fiatalkorúnak számított, hiszen nem töltötte be 18. életévét. Egy-egy Rómában, Milánóban vagy a miniszterelnök szardíniai villájában eltöltött estéért 1000 eurót (272 ezer Ft.) vehettek át a lányok, mindemellett éjszakára megkapták Berlusconit is. Utóbbinak – állítja Minetti – kevésbé örültek.
Minetti állítását felvett telefonbeszélgetések is tanúsítják. Ezeken Berlusconi, hol kicsi csibémnek, hol drágámnak szólítja az asszisztenst, akiről azért megjegyzik az olasz újságok, hogy fogászati pályafutása előtt szintén a vetkőzőipart erősítette.
Berlusconi különösen Karimát kedvelte – áll Minetti a milánói bíróság előtt tett, hat napja a képviselőháznak megküldött és így nyilvánossá vált vallomásában. Karimát tavaly lopás gyanújával vették őrizetbe, a kiutasítási eljárás meg is kezdődött. Berlusconi azonban nyomást próbált gyakorolni a rendőrségre a lány elengedése érdekében. Azt hazudta, Ruby Mubarak egyiptomi elnök lánya, ezért diplomáciai zűrzavart okozna további fogva tartása. A 400 oldalnyi jegyzőkönyvből kiderül, Ruby nem csak tavaly tavasszal, hanem nyáron is három napon át kényeztette Berlusconit.

Vélemény, hozzászólás?