Bertók Fruzsi mellet villantott

bertok_fruzsinaBertók Fruzsina cicit villantott! Tart A címlaplányok versenye, ráadásul rögtön az első fotózáson történt egy kis “baleset” 02.23 nál van ki a csöcse. A riportban megszólal: Koholák Szandra, Dombai Laura, Bertók Fruzsina, Bertók Maya.
Más: Nyáron oltár elé áll a VIASAT3-on képernyőre kerülő, A címlaplány című műsor egyetlen női zsűritagja, a 31 éves Holdampf Linda stylist.
A kipróbált szakembernek szerencséje van, mert munkájából adódóan tisztában van azzal, hogy ki a legjobb ember arra, hogy felkészítse őt a nagy eseményre.
– Pontosan tudom, ki a jó sminkes, ki a jó fodrász, ki tervezi a legjobb ruhákat. Mikor elkezdtem stylist dolgozni, hamar megtaláltak esküvő magazinos fotózások, hamar megtanultam, mi a szép menyasszonyi ruha – nagyarázta a zsűritag.
Linda elárulta: hamarabb ismerte leendő anyósát, mint jövendőbelijét.
– Nem is tudtam, hogy van fia, csak mindig találkoztunk egy parkban, ahová a kutyámat jártam sétáltatni. A kutyáink barátok voltak, de amikor bemutatkoztunk egymásnak a kedvesemmel, nem tudtuk, hogy ilyen vonalon ismerjük egymást – nevetett a stylist, aki két éve alkot egy párt az RTL Klubnál kreatív producerként dolgozó szerelmével, akivel éppen a munkáján keresztül ismerkedett meg.