Beszélt a dubaji főszervező: hoszteszeket közvetítettem, nem prostikat

A rácsok mögül válaszolt kérdéseinkre a kerítéssel gyanúsított K. Zoltán, aki szerint az soha nem derülhet ki, hogy az Emirátusokban járt modellek valóban pénzért szexeltek-e. Az előzetes letartóztatásból, ügyvédje segítségével válaszolt lapunk kérdéseire K. Zoltán, az a férfi, akit a nemrég kipattant dubajozó kurvák prostibotrányának főszereplőjének tartanak. A hazai férfimagazinoknál is ismert modellszervező állítja: ő hoszteszeket közvetített külföldre, ha a lányok mást is csináltak, azt sajátmegfontolásból tették.

– Azt sem tudjuk, mi alapján gyanúsítják védencemet, a nyomozó hatóság ezzel kapcsolatban még nem tárt elénk bizonyítékot – magyarázza Horváth B. Gábor, K. Zoltán védője.
A férfit és két társát, P. Szilviát és Sz. Vivient azzal gyanúsítják, hogy szexmunkára szerveztek lányokat a Seychellesszigetekre, az Egyesült Arab Emírségekbe és több európai országba. K. Zoltán elismeri, hogy közvetített lányokat, de csak szexmentes munkára. Zoltán állítja: P. Szilviát nem is ismeri, de Sz. Vivien a partnere volt, őt hoszteszmunkák kapcsán ismerte meg. A lány hajtotta fel a munkalehetőségeket a külföldre vágyó hölgyeknek.
– Ügyfelem nem áll kapcsolatban prostituáltakkal, az ő ügyéből nem derülhet ki, vállaltak-e ilyen munkát ismert modellek. Arról sem tud, hogy létezik- e lista a külföldi szexmunkát vállaló lányokról – szögezi le Horváth B. Gábor. Azt azonban Zoltán is elismeri: a modellek itthon nevetségesen keveset keresnek fotózással.
Mint arról beszámoltunk, K. Zoltánt sértettként ismerték meg a hatóságok: 2003-ban valaki fejbe lőtte a férfit, de túlélte. Az elkövetőt nem találták meg – írja a Bors.

Vélemény, hozzászólás?