Brigitte Nielsen szextitkairól mesél

Los Angeles – Brigitte Nielsen (47) kipakol. A jövő héten megjelenő önéletrajzi könyvé­ben (We only get one life – Csak egy életet kapunk) címűben kendőzetlenül mesél el minden intim részletet arról, milyen volt a szex Hollywood legnagyobb sztárjaival.
Merthogy az egykori dán modell például Arnold Schwarzenegger (63) vagy Sean Penn (50) ágyát is megjárta.
– Arnie-nak isteni teste volt. Idő kérdése volt, hogy mikor landolunk az ágyban – írta a könyvben a későbbi kaliforniai kormányzóról, akivel 26 évvel ezelőtt forgatta a Vörös Szonja című filmet.
Sylvester Stallone (64) már többet kaphatott Nielsen állítólagos szexpraktikáiból, bár őt is kalandnak szánta a szőke modell. 1985-ben egy levelet küldött a színész hotelszobájába a következő szöveggel: Egy feltörekvő színésznő vagyok, meg akarom ismerni. A könyvből kiderül, egy óra múlva Stallone már egy fotelben szexelt a nővel, akit később el is vett feleségül.
“Úgy érzem, mintha újjászületem volna” – nyilatkozta Brigitte Nielsen a People magazinnak, miután a 20 napos elvonókúrát követően hazatért a rehabilitációs klinikáról.
A 47 éves egykori modell-filmcsillag régóta küzdött alkoholizmusával, néhány hete azonban megelégelte függőségét, mint mondta, egy belső hang figyelmezette: “most már elég”, és önként bevonult egy magánklinikára.
“Az ember családját is érinti. Az üzletet is érinti. A barátokat is, akik őszinték az emberrel. Szóval talán itt az ideje változtatni – és pontosan ezt tettem. Nem tudom eléggé megköszönni Istennek” – örvendezett Nielsen, aki büszkén közölte, hogy már 20 napja józan, és az is akar maradni.
Legközelebbi terveként megemlítette, hogy ismét formába szeretne lendülni, ezért lassanként elkezd tornászni. Forrás: Blikk.hu, Olimpiq.com

Vélemény, hozzászólás?