Budai Zsuzsa szépségkirálynő barátja megerőszakolt egy fiút

A vád szerint L. Zsolt szexre kényszerítette a lovászfiút a volt légiós akit nemrégiben kommandósok tartóztattak le. Ilyen még nem volt: az emberrablót és áldozatát is bilincsben hozták tegnap a tárgyalásra! A milliomos volt idegenlégiós L. Zsolt (44) pere megkezdődött: a vád szerint két társával elrabolta 2012-ben egykori lovászát, a fiút fogva tartotta, többször megalázta, begyógyszerezte, közösülni akart vele, végül orális szexre kényszerítette. A tárgyaláson megjelent a volt élettárs, Budai Zsuzsa is, ám nem kívánt vallomást tenni.

budai_zsuzsa_bikiniben

A volt idegenlégiós, aki ebben az időben a 2009-es Miss Universe Hungaryvel, Budai Zsuzsával (25) élt, visszautasította a vád egy részét. Undorítónak nevezte azt az állítást, hogy ő szexuálisan közeledett volna K. András felé, aki, egyébként egy másik ügy miatt van előzetes letartóztatásban, így került ő is bilincsben a tárgyalóterembe.
– Ez az egész egy homoszexuális fiatalember kitalációja – kezdte a 2012. szeptember 8-a óta letartóztatásban lévő L. Zsolt, aki mint mondta, gyerekeit és élettársát, Budai Zsuzsát akarta megvédeni a hazudozó fiatalembertől. A bűnszövetségben, aljas indokból elkövetett emberrablásért 5–15 évre is leültethetik. – Amit valóban elkövettem, azt már nagyon megbántam. Nem láthatom a gyerekeimet, és az élettársamat is elvesztettem. A börtönbe kerülésem után 6 héttel szakítottunk, akkor jöttem rá, milyen tartalmatlan volt ez a kapcsolat – sóhajtott a volt francia idegenlégiós, aki szerint, amikor a lovászfiú és a barátja oda került hozzájuk, látszott rajtuk, hogy értenek az állatokhoz. L. Zsolt szerint a probléma akkor kezdődött, amikor a Fonyódi Rendőrkapitányságról megkeresték őt, hogy K. Andrást körözik telefonlopás miatt.
– Mire a zsaruk kijöttek, Andráséknak már hűlt helye volt, de előtte a szomszédoktól előlegeket vettek fel lovastáborra. Ezután bujkáltak, a gyerekeimet fenyegették, és zsaroltak, hogy Zsuzsit leprostizzák egy kereskedelmi tévécsatornán – panaszolta a vádlott… A tárgyaláson készült fotókat és a teljes cikket itt nézhteted meg.
Cikkek a témában: Kommandósok tartóztatták le Budai Zsuzsi párját – Budai Zsuzsi állatokkal él együtt – Budai Zsuzsa az análpápánál castingolt, de Bruce Willisnek nem vetkőzött – Serdült Orsolya mocskos szája eljár és közben a kamerába fingik – Budai Zsuzsával mit csinált a seggbebaszó király Pierre – Pinamutogatók miatt állt a forgalom a belvárosban – Budai Zsuzsa Pierre Woodman análpápánál járt castingon – Ckm fotózás Budai Zsuzsa és Serdült Orsi – Miss Universe Hungary Budai Zsuzsa bikiniben.