Buzibárokba járnak a papok

Meleg papokat buktatott le egy olasz magazin. A hetilap pénteken megjelent számában azt mutatják be, hogy három olasz pap éjszakai melegbárokba jár szórakozni ahol szexeltek is a kiválasztott fiúkkal. A Vatikán egyelőre nem kommentálta a magazin értesüléseit. Három meleg papot buktatott le egy hetilap Rómában. Az újság rejtett kamerákkal és beépített emberekkel nyomozott az atyák után, akik több melegbárba is eljártak szórakozni. A cikket író újságíró egyik meleg barátja például több ajánlatot is kapott az egyik paptól. A kettős életet élő reverendásokról videót készítettek.
– Két olasz és egy francia papról van szó. Nappal teljesen normálisan viselkednek, miséznek és áldásokat osztanak. Este viszont belevetik magukat az éjszakai életbe és melegekkel szexelnek a partikon – írja a magazin. A nyomozás két hétig tartott, és a szerzők állítják, nem a botránykeltés volt a céljuk. A katolikus egyházban egyébként bűnnek számít bármilyen nemi aktus, így a homoszexualitás is. Az utóbbi hónapokban szinte minden héten derültek ki újabb történetek a papi pedofíliával kapcsolatban, meleg papokról viszont nem sokat lehetett hallani.
A gyerekmolesztálások miatt sajnálatát fejezte ki XVI. Benedek pápa is, aki ígérte, az egyház minden segítséget megad az ilyen ügyek kivizsgálásához. A magazin pénteken jelent meg Olaszországban, a Vatikán azonban egyelőre nem kommentálta az ügyet. Az olasz Panorama magazin Silvio Berlusconi miniszterelnök tulajdonában van.
Cikkek a témában: Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Pedofilbotrány miatt házkutatás a bíborosoknál – Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Elnézést kért a gyerekmolesztálásokért a pápa – A pedofília nem csak a katolikusoké – Férfiprostikra költötte lopott millióit a buzi pap

2 thoughts on “Buzibárokba járnak a papok

Vélemény, hozzászólás?