Cicciolina a bevállalós pornós öregasszony szingli lett

cicciolina_melleiÚjra szabadon szexelhet a magyar expornós Staller Ilona. Az örökifjú Cicciolina lapátra tette Lucát. Nem bánkódik huszonöt évvel fiatalabb vőlegénye után Cicciolina. A szakítás óta boldog szinglinek vallja magát: házasságról soha többé nem akar hallani, inkább szabadon szexel élete végéig.
Hatvan­éves kora ellenére nem az átlagos nyugdíjasok életét éli Staller Ilona. Cicciolina négy év után faképnél hagyta fiatal vőlegényét, Luca di Carlót, akivel egy hónapja még az olasz parlamentbe készültek közösen alapított D. N. A. nevű pártjukkal. Most se férfi, se párt, Cicciolina mégis boldog.
– Élvezem a szinglik felhőtlen életét, nincs is ennél jobb dolog a világon – mesélte a felnőttfilmek egykori sztárja. – Nekem már soha többé ne beszéljen senki házasságról. Innentől akkor és azzal szeretkezem, amikor és akivel én akarok, ne vonjon engem már kérdőre senki emiatt, hiszen nagykorú vagyok. Most már független maradok egészen az életem végéig, nem akarom magam többé elkötelezni senkinek semmiféle módon.
Cicciolina nemcsak a ma­gánéletben, hanem a közösen alapított D. N. A. nevű pártjukban sem jött ki a nála huszonöt évvel fiatalabb exével.
– Párton belüli problémáink is adódtak. Nem egyeztek az elképzeléseink, egyáltalán nem haladtunk előre, ezért megmondtam neki, hogy vége, és feloszlattuk magunkat. Nem voltunk amúgy sem egy hullámhosszon, máshogy gondolkodtunk mindenről. Nekem az nem felelt meg, hogy ő diktáljon, őt viszont nem érdekelte, hogy én mit szeretnék. Ilyenkor jobb szétmenni – magyarázta Cicciolina, aki a pártszakadás ellenére ismét politikai babérokra tör.

– Létrehozok egy új pártot, amiről még csak annyit tudok, hogy az exem már nem vesz részt benne. Pár ezer szavazócédulát kell csak összeszednem, az pedig nem jelent nagy problémát, mert profikkal veszem körbe magam. Én is elkövetek mindent, valószínűleg éjszakai bárokban vagy diszkókban is kampányolok majd a voksokért, de erről még nem egyeztettem a társaimmal – tette hozzá nevetve az expornós.