Cicciolina: Ott voltam Berlusconi orgiáján

Az egész világ hangos Silvio Berlusconi szexpartijaitól, és most az is kiderült: magyar résztvevője is volt az olasz miniszterelnök orgiáinak. A politikus fiatalon is kanos természetű volt, már akkor kedvelte a tengerparti pucérbulikat. A magyar születésű pornócsillagot, Staller Ilonát, a most 58 éves Cicciolinát is elvitte egy görög szigetre igaz, még évtizedekkel ezelőtt.
Cicciolina felidézte a történteket, elmond: olaszországi pornóskarrierje kezdetén, 1974-ben ismerkedett meg Berlusconival. Silvio akkoriban még csak gazdag üzletember volt, egyikünk sem foglalkozott politikával, ám engem már akkor is kedveltek a magasabb társadalmi réteg köreiben. Berlusconi magánrepülőjével vitt a görög szigetre, barátaival és néhány lánnyal egy hetet töltöttünk a csodás helyen. Jól éreztük magunkat, táncoltunk, zenét hallgattunk, finom kagylókat ettünk és csodás borokat ittunk. Picit meztelenkedtünk, hülyéskedtünk néha a tengerparton – emlékezett vissza Cicciolina.
Berlusconi ott sem hazudtolta meg magát: az egy hét görögországi nyaralás alatt nem voltak ritkák az orgiák. Cicciolina pedig ott szembesülhetett vele: a későbbi miniszterelnök valóságos vadállat az ágyban. Cicciolina elmondta, hogy abban az időben Berlusconinak még nem volt televíziós csatornája, de tervezte, hogy vásárol egyet.
Arról beszélgettünk, hogy tévéműsorom lesz, ha csatornát indít. Nagyon jól nézett ki, karizmatikus férfi volt, zselézve hátrafésülve hordta a haját – mesélte Husika. Cicciolinát Berlusconi a parlamentben már nem környékezte meg, de más honatyák igen – a volt pornósztár ugyanis 1987–95 között az olasz parlament képviselője volt. Mesélt arról is, sorra tették neki az ajánlatokat a politikusok. – Hiába vettem fel nyakig zárt kosztümöt, a folyosókon szemeikkel vetkőztettek a politikusok. Volt olyan honatya, aki a fenekemre legyintett, amikor nem látták mások, vagy „véletlenül” hozzám simultak a tömegben. A parlament folyosóján ajánlatokat tettek, néhányuk közönséges szavakat sugdosott a fülembe. Páran odáig merészkedtek, hogy a T. Házban tapogatták meg a fenekem – mesélte Cicciolina, akinek szép emlék ma is a Berlusconival töltött romantikus vakáció.
A botránykirály: Bár Berlusconi, az ingatlanvállalkozóból, későbbi médiamilliárdosból lett politikus már nem fiatal (72 éves), mégis szexbotrányaitól volt hangos az utóbbi hónapokban a világsajtó.
Kiderült, hogy az olasz kormányfő szicíliai villájában és római rezidenciáján is valóságos orgiákat szervezett, meztelen lányokkal és barátaival: az egyik ilyen partiról készült lesifotón például Mirek Topolánek volt cseh elnök is látható — mégpedig női társaságban, meztelenül. Az olasz sajtó felvetette: Berlusconi fizetett is a lányok szolgálataiért, de ezt a miniszterelnök tagadta.

Cicciolina szex, pornó, bulvár: Cicciolina, Husika fia a börtönből kiszabadult – Rocco Siffredi spermájából nem csak Cicciolina kap – Cicciolina: szex politika – Cicciolina fia drog miatt börtönben van – Cicciolina még mindig pezseg az életben – Cicciolina bugyi nélkül Hajdúnál – Cicciolina, és kit ismersz még fel? – Cicciolina Orbánnal és Gyurcsánnyal nem dugna – Cicciolina bugyingó nélkül – Avenue Q  Cicciolinán röhögnek majd az olaszok? – Cicciolina döbbenetes titkok: AIDS, leszbikus szex – Cicciolina (Staller Ilona): A pornószakmának becsülete volt! – Cicciolina állatszexes múltja – Cicciolina Staller Ilona fiatalon – Ciccolina és Bíró Ica szőrös pinával pornóznak
Berlusconi szex, erotika, botrány: 17 éves lánnyal kavart a veterán politikus – Pénzért szexeltem Berlusconival állítja egy tini tinikurva – Berlusconi egyik kurvája csoportszexről vallott – Berlusconi szexpartiján négy lány jutott egy férfira – Berlusconi szexpartijának elképesztő fotói – Szexvideón Berlusconi – Elnökök és kormányfők szexbotrányai

Vélemény, hozzászólás?