Cicciolina, Staller Ilona pártot alapít

Újra politizál Staller Ilona, husika. Az egykori pornókirálynő Staller Ilona Olaszországban akar képviselő lenni, a demokrácia, természet, szerelem hármas jelszavát tűzve zászlajára. A választók vevők a programjára.
Két évtizednyi szünet után ismét elmerül a politika zavaros vizében az erotika ­föl-­di helytartója, Staller Ilona. Cicciolina és barátja, Luca Di Carlo a múlt héten alapította meg a Democrazia, Natura, Amore (DNA) nevű pártot, amelynek zászlajára a természet, a börtönviseltek és a prostituáltak jogainak védelmét tűzték.
Alapítása után néhány nappal a párt már hatalmas népszerűségnek örvend, a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint napok alatt elérte a négyszázalékos támogatottságot. Ha még egy százaléknyi választót maguk mellé tudnak állítani, bejutnak a törvényhozásba.
– A pártunkban hétközna­pi embereket foglalkoztatunk majd, akik hitelesen tudják képviselni a társadalmi igényeket – mondja Cicciolina, aki Olaszországból, telefonon nyilatkozott lapunknak. – Nagyon boldog vagyok, hogy pár nap alatt ilyen komoly támogatottságot szereztünk annak ellenére, hogy még el sem kezdődött a kampány… – nyilatkozta a Borsnak. A teljes cikk itt.