Cinthya Dictator bekapja a banánt

Cinthya_Dictator_szopjaSzuszog, gőzöl, izzad a gépezet. aminek az üzemanyaga a tiszta Élvezet – így hangzik az első két sora Varga Viktor első, a közönség számára szánt versének, melyet Cinthya Dictatorral közös szexuális élményeiről írt.
Az énekest korábban sem lehetett prüdériával vádolni, lapunknak például elmondta, hogy szerelmével akár pornófilmet is forgatna Kovi rendezésében. Gombos Cintiával, vagyis Cinthyával készített, Újratervezés című friss vi­deo­klipje pedig tömény erotika. Nem meglepő, hogy Viktor költői hitvallásában is központi szerepet kap a testi szerelem. A képen Cintia bekapja a banánt.
– A művészetek egy tőről fakadnak. Én az éneklésre szakosodtam, de mivel dalszövegeket is írok, nem áll tőlem távol a költészet. Sőt, gyerekkorom óta már legalább négy füzetet ­teleírtam versekkel – árulta el a poétaként próbálkozó popsztár. – Rég­óta kacérkodom azzal, hogy csokorba rendezem a verseket, de nem tudom, tetszik-e majd a közönségnek, ezért először rajongói oldalamon teszem közzé őket.
További cikkek a témában: Gombos Cintia Varga Viktorral dug – Cinthya Dictator rendes nevén Gombos Cintia cikk.