Cristofel nőjei szeretik a verést?

Pittman Cristofel nőjei szeretik a verést, vetődik fel a kérdés, hisz utána még vele maradtak. Pittman Cristofel újra barátnője Kocsis Vivien imádatában sütkérezik!

Alig másfél hete, hogy Cristofel barátnője kameránk előtt elmesélte, hogyan verte meg őt szerelme. A bántalmazás azonban már a múlté, megdöbbenésünkre Cristofel újra élvezi barátnője bizalmát és teljeskörű szolgálat-készségét.
Cristofel megalapozta hírnevét. Előbb VV Mészáros Veronika aki lehet kurva is volt, most Vivien, két bántalmazott barátnő. De úgy tűnik, a 27 éves lányt ez sem zavarja. Az egyszerre arrogáns és egyszerre bújós macsó 8 hónapja van együtt a lánnyal. Közös filmnézések, finom vacsorák, és szenvedélyes esték… tanulják az együttélést.
Szenvedélyes kapcsolat az övék, mégis röpke két hét elég volt arra, hogy a lány kiheverje a történteket.
Nem tagadják, a féltékenység állandóan mérgezi kapcsolatukat, hiszen Vivien minden második héten külföldön van a nagymamájánál. Így nem látják egymást, ez pedig alkalmat ad arra, hogy gyanúsítgassák a másikat.
Igaz, két hete még azt nyilatkozták, hogy a lány külföldön recepciósként dolgozik. Tovább bonyolítja a kapcsolatot, hogy egymás telefonját, sms-eit és híváslistáját is megnézik, ami szintén nem a feltétlen bizalom jele.
Korábbi cikkek: Pittman Cristofel megint megvert egy kurvát – VV Veronika több faszt is leápol vagy pinát is nyal pénzért.