Csatlakoztam egy meleg párhoz

Mint mindenki másnak, nekem is volt az agyam leghátsó részében eltemetve egy vágyálom.
Titkon vágytam egy férfira is az életembe. Szép barátnőm volt, magas, hosszú hajú és nőies. Jó volt vele, de akkor is. Nem csak a kíváncsiság hajtott, hanem a vonzódás, hogy megérinthessek, megízlelhessek, egy hatalmas farkat és az én testemet is érezze egy férfi, aki bevezet a férfi-szerelem rejtelmeibe. Legalább egyszer szerettem, volna kipróbálni milyen a másik oldalon állni. Egy keménykötésű, erős testű és igazán férfi állat. Ez volt az álmom.
A lányos férfiak nem vonzottak, a nőknek öltözött melegektől pedig kirázott a hideg, azt a kategóriát nem nekem találták ki. Csak a nagyon férfias alakokat bámultam meg az utcán is, persze úgy, hogy nehogy valaki észrevegye. Még önmagam előtt is szégyelltem a dolgot! Mit szólnának? Egyből rám fognák, meleg, nem igaz?
Titkos önkielégítéseim képzelt álomvilága, erre élveztem a legnagyobbakat. Emlékszem félve, de megnéztem az első meleg pornót is, olyat választottam, ahol a fiúk csókolóznak is és szerelmesnek tűnően simogatják egymást, az ilyenektől nagyon felizgultam. Ahogy az idő haladt, éreztem valamit tennem kell, mert a vágy egyre erősödik.
Egyszer aztán az álom egyszer, csak testet öltött… elmesélem hogyan.
Elkezdtem titokban fórumozni, gyakran olvastam a biszex srácok netes oldalát, és meglepődtem, milyen sokan járnak ugyanabban a cipőben, mint én. Hetero kapcsolatuk van, de mégis férfi testre vágynak, álmodoznak közös masztiról és annál többről is. Mert divat vagy, mert mindenki ki akarja próbálni, ám az is megeshet, hogy ez nem más, mint a sokunknak belsejét feszítő késztetés. Az oldalon hirdetések is voltak, párt kerestek rengetegen, általában alkalmi kapcsolatra. Az egyik lehetőség nagyon felizgatott olyannyira, hogy jelentkeztem a hirdetésre e-mailben. Egy meleg pár keresett harmadikat!
Hm. Veszélyes és izgató kombináció.
Több levelet is váltottunk, és magam is alig hittem el, de pár nap múlva úton voltam hozzájuk.
A tenyerem izzadt, a gyomrom remegett, nagyon féltem. A több, mint kétórás út felénél megálltam egy benzinkútnál és erős késztetést éreztem arra, hogy visszaforduljak, köröztem a metál-fekete terepjárom körül miközben elkapott a bizonytalanság. Ám végül mégsem futamodtam meg… nem fordultam vissza.
A cím a kisváros szép, zöld területekkel tarkított, barátságos részébe vezetett, ahol sok csinosan rendezett ház feküdt egymás mellett, alacsony, fehér fakerítésekkel tarkítva. A fű mindenhol le volt nyírva, üdeség és frissesség áradt az egész környékből, a májusi szél pedig kellemes orgona illatot árasztott. Hamar megtaláltam az utcát és a házszámot is. Emlékszem mennyire tördeltem a kezeimet és mennyire hevesen dobogott a szívem, miközben ültem az autóban és bátorságot gyűjtöttem, hogy kiszálljak.
A fehér, mozaik mintás üvegezett ajtó kinyílt, mind a két férfi megjelent a küszöbön, már vártak és kíváncsian méregettek. Az elém táruló látvány sokkolt, barna szemeimben a pupilla óriásira tágult, a szám kiszáradt a gyomrom még jobban remegett, mint az idefelé vezető autókázás közben.
Alig bírtam kipréselni magamból egy köszönés félét, reszkettem egész testemben. Éreztem a két különféle arcszeszt, amit a langy szellő összekevert az enyémmel. Szerencsére lehengerlően férfiasan néztek ki mindketten, semmi olyat nem láttam, ami ne tetszett volna őrülten.
Izgultam minden miatt.
Azon járt az eszem vajon ők milyennek látnak, a szürke pólómban, ami ráfeszült az izmos, magas alakomra és a koptatott farmeremben, ami jól kihozta az alsótestem vonalait. Eszembe jutott az is, hogy állítólag a fenekem észveszejtően néz ki. Szőke, vállig érő hajamat most nem fogtam hátra, hagytam laza tincsekben alá hullani.
Azt hiszem, tetszettem nekik. Nagyon.
Nem hittem el, hogy ilyen szerencsés vagyok. A két kisportolt testű férfi állt előttem. Egy vékonyabb fekete hajú, elképesztően gyönyörű arccal, Delon, aki huszonhat éves és a testesebb barna hajú, Mark, aki egy tízessel idősebb volt a másiknál. Igazi érett férfi. Pokolian erős férfias kisugárzással, és néhány apró, szexi szarkalábbal, amikor pedig a csodálatos, zöld szemébe néztem, emlékszem, megrogytak a térdeim.
A fiatalabb egy kék farmert viselt és egy szürke feliratos pólót, Mark pedig egy fekete pólót, farmerrel. Amikor megfordult, akkor láttam milyen jó a segge, talán kicsit nagyobb, mint kellene, de uram atyám, az a két csúcsos domb fantasztikus volt, alig bírtam levenni róla a tekintetem! Ráadásul úgy mozgott, mint egy fenséges nagy vad.
Kedvesek és aranyosak voltak, a beszélgetés mégis nehezen indult el. Rendkívül zavarban voltam, közelről alig mertem rájuk nézni is. Jól látszott köztük az összhang és a vibrálás, kicsit betolakodónak éreztem magam. Leültünk és megkínáltak egy itallal, amiből több pohár lett, mert látták zavaromat és megilletődöttségemet.
Azt mondták, érezzem magam otthon, és majd az italtól elmúlik a gátlásosságom. Halkan szólt a zene, csendben beszélgettünk, és én egyre inkább kezdtem feloldódni a két férfi társaságában.
Szóba került a sport, a zene, sok minden más mellett, örültem, hogy a kellemes külső intelligenciával is párosult. Bevallom kicsit irigyeltem a párost. A rádióban az akkori legmenőbb slágereket játszották, a dallamos zene fölkúszott az agyamba, és elandalított egészen.
Hirtelen mintha, csak kívülről hallanám magam, saját vágyaimról kezdtem beszéltem a két férfinek, csak úgy folyt belőlem a szó, elmondtam nekik a legtitkosabb gondolataimat is. Azt nem tudom mitől váltam lazává, de kimertem mondani mit szeretnék. Nem éreztem szégyent, és jó hallgatóságra találtam bennük.
Megtudtam, hogy ők már összeszokott páros, több mint egy éve élnek együtt, ráadásul szerelmesek egymásba, de Delon titkos vágya volt egy hármas kipróbálása. Ezért nagy nehezen, de Mark belement a dologba, kizárólag egyszeri lehetőségként, mivel rendkívül féltékeny típus. Delon, hacsak rá néz valakire, már a plafonon van. Én vagyok a választottjuk, mert tetszik nekik a magas, karcsú testem, a barna szemem, a szőke hajam és mindenem, úgy ahogy van. Legfőképp pedig az, hogy párkapcsolatban élek, és még sosem voltam férfival.
Ezután a dolgok nagy hirtelen felgyorsultak.
A két férfi összenézett, villantottak egy mosolyt, és Delon bátran az ölembe ült, így éreztem a teste finom melegét. A meglepetéstől a torkomon ragadt a szó. A fiú picit félve nézett Márkra, várta miképpen reagál a szerelme, de a másik, csak mosolygott, bármit is érzett belül, nem mutatta ki.
A gyönyörű, mélykék szemek, csak centikre voltak az arcomtól, miközben hipnotikusan bámultak, amitől teljesen elvörösödött az arcom. Először fel akartam ugrani, de tudtam most vagy soha! Hiszen ezért jöttem, kellett nekem a férfi szerelem! Így bátortalanul, de a kezemmel végig simítottam a mellkasát, majd megfogtam az erős combját, megszorítottam erősen, és reszkető kezemet többször is végig húztam rajta. Tetszett neki, mert a vastag és formás szája mosolyra húzódott, és kellemes lehelete melegítette az arcom. Olyan vibrálás áradt belőle, hogy azt hittem elolvadok, és kiskanállal fognak összeszedni. Éreztem a bőréből áradó hőt, és ő odahajolt, és a puha ajkait az enyémekre tapasztotta!
Úristen, majd beleőrültem, nagyon izgatóan hatott rám!
Az alsó ajkamat beszívta, és végigvágott rajtam az elektromosság. Alig vártam, hogy a nyelvét is bedugja, de sajnos nem tette meg, talán nem merte Mark miatt, de az a fél perc maga volt a mennyország. Ajkaink játéka felkorbácsolta a vágyamat, a lábam között kemény lettem, mint az acél. Mark sem teketóriázott, keményen és szemtelenül rákérdezett, hogy szeretnék-e igazi faszt tartani a kezemben, és én csak nagyot nyelve bólogattam. Ekkor csillogó tekintettel elmosolyodott, és jelentőségteljesen a szerelmére nézett. Delon szétnyitotta a lábát, és a kezem erősen szorítva a farkára húzta.
Éreztem farmeron keresztül, hogy kezd begerjedni a dudor óriási lett, a nadrág alól valósággal sütött a forróság. Én először nem mertem mozdítani a kezem pedig másra sem vágytam, de ő le-fel húzatta a farkán, és nem kellett sokáig várnia, mert önállósodtam, simogattam neki. A jutalmam nem maradt el, nyögdécselni kezdett. Mark, aki eddig nézett minket, és párszor végigsimított magán, végre a hátam mögé jött, és fölém tornyosodva lehajolt, a pólóm nyakán benyúlva a mellkasomhoz ért, és simogatott a hatalmas tenyereivel. Izgatta a mellbimbóimat, majd előre hajolt a nyakam mellett, és a fejét oldalra biccentve Delont csókolta mélyen és gyakorlottan.
Hú, de izgalmas érzés volt a két férfi testi közelsége, és kettejük látványa, amint közrefognak! Hallottam mindkettejük szívdobbanását, ami összekeveredett az enyémmel! Az ölembe lévő Delon egyre intenzívebben nyomkodta a csípőjét előrefelé, és szabályosan tolta magát a kezembe, éreztetve velem, többet akar. Ekkora már elmúlt a kezdeti feszültségem, és kezdtem felengedni, és lassan… én is beindultam.
Teljesen.
Itt szabadult fel bennem az évek óta szunnyadó vágy, amely egyre nagyobb örvényt kavart, kitört akár a szélvihar, és innentől kezdve már nem gondolkodtam, csak a pillanatnak éltem, a csodának. Most már csak egymást élveztük.
A kezemmel lehúztam Delon cipzárját, és meglepődve tapasztaltam, hogy nem kell tovább kutatni, mert a kezembe volt már is a forró vesszője! Végre először életemben farkat foghattam a kezembe!
Agyamba perverzül, csak egy szó fogalmazódott meg: FASZ!
Ahogy ujjaimmal körül öleltem a vastag rudat ő hátrébb dőlt és lejjebb húzta a nadrágot. Mark közben áthúzta a fejemen a pólómat, és így simogatott tovább, borzolta a mellkasomon aranylón göndörödő szőrt és beizzította a mellbimbóimat. Mekkora tenyerei voltak, és mennyire égettek az ujjai!
Delon alá csúsztattam a tenyerem, és végig simogattam a fenekét, elidőztem az anusánál, a heréinél, majd felmentem a farka hegyéig, ezt ismételgetve, többször egymás után. Markom szorosan ölelte körül a rúdját, és én tövig hátrahúzogattam neki a bőrt, és csak bámultam megbűvölve. Jó érzés volt ezt tenni. Felül a fiú szőrzete éj fekete és göndörödő, a telt feszes golyóit pedig bársonyos és forró simaság vette körül.
Közben Delon kettőnk közé nyúlt és lehúzta a farmerem cipzárját, én pedig megemelkedtem, és ő az alsómmal együtt pillanatok alatt gyakorlottan megszabadított a ruháimtól… édes kis vetkőztető volt.
Ott ültem meztelenül, álló farokkal és éreztem Delon selymes, feszes, meleg fenekét a combomon, nagyon finom vibráló érzés volt. Míg Mark eltűnt egy időre Delon leszállt az ölemből és a lábam közé térdelt arccal felém, így gyönyörködhettem arca szépségében, a végtelenül kék szemekben, a görögös orrban, a szép vonásokban, ő pedig abban, ami a lábam között lógott meredezve.
Tudtam mi fog következni és én boldogan hagytam, hogy megtörténjen.
Kezébe fogta a farkam – a látvány mosolyt csalt az arcára -, és határozottan bekapta. Nem kóstolgatta egyből rábukott akár egy éhező. Isteni érzés volt az a tudat, hogy életemben először egy férfit szopatok, ráadásul egy igazi szépséget, leírhatatlan izgalmi állapotba kerültem. Szemeimet lehunytam, ajkaim szétnyíltak, és őrülten lihegtem, míg a szívem csak úgy zakatolt. Simogattam a vállig érő fényes hajat és a szép arcot, összefüggéstelen szavak és dicséretek hagyták el a számat.
Előkerült végre Mark is, és persze hogy meztelenül, mitológiai alakként állt meg előttem egy ellenállhatatlan, pompás félistenként. Feszültek azok a csodálatos izmai a bronzos, szoláriumozott bőre alatt, gyönyörű és hatalmas mellkasán megcsillant a világos barna, sűrű szőrzet, körbevette a gigászi mellizmait, a lába között, pedig akkora férfiasság büszkélkedett, amekkorát még életemben nem láttam. Az ilyenekre mondják csődör. Hatalmas és vastag volt a farka, amilyenről minden faszimádó álmodik, nem bírtam levenni róla a szemem! Valósággal megbűvölt!
Hű, de melegem lett!
Mark mellém ült, közelebb húzva a székét és belenézett a szemembe. Beleremegtem a szemezésbe, ő kétoldalt megfogta az arcomat, kicsit félrebillentette a fejem és hátrahajtotta, majd vastag ajkait az enyémekhez préselte. Micsoda izzás kerített a hatalmába!
Égetett.
Ajkai erősen szívogatták az enyéimet kissé meg is harapott, és amikor nyomult a nyelve, éreztem a vérem édeskés ízét keveredni a finom nyelvezés alatt. Igazi vad szerető.
Egyszerűen elképesztően csókolt, még most is beleborzongok, ha eszembe jut, világosan emlékszem az ízére és a birtoklásra, ami belőle áradt. Határtalanul boldoggá tett, hogy végre férfival csókolózom, majd megőrjített, ennél izgalmasabbat elképzelni sem tudtam.
Ezzel az egyik vágyálmom már is teljesült.
Amikor abbahagytuk, egész testemmel nekidőltem, és puszilgatni kezdtem az erős nyakát, a finom mellkasát, majd egyre lejjebb haladtam. Amikor a hasa alá értem, ott volt az erős farka. Meredtem bámultam a lüktetését.
Csak a végét kaptam be elsőre, éppen egy kicsit és közben a kezemmel ingereltem alig értem körbe. Még soha nem volt a számba farok. Kóstolgattam, nyalogattam, mint egy édes nyalókát kiélvezve minden pillanatot, aztán rábuktam egészen és benyeltem ameddig csak tudtam.
Az ajkaimat erősen összeszorítottam és le-föl járattam a vastag rúdon, miközben egyre jobban belejöttem, és egészen beizgultam attól, amit csinálok. Igaz először szoptam életemben, de Mark hörgéseit hallva biztos voltam benne, hogy nem végzem rosszul a dolgom. Közben Delon erősen dolgozott lent a farkamon teljesen nedves voltam alul a sok finom kényeztetéstől, őrülten izgalmasan hatott az érzékeimre az, hogy szopok, miközben engem is szopnak.
Mark a hajamba kapaszkodott, nyomta a fejem kegyetlenül és brutálisan, miközben nyeltem a lüktető farkát, valósággal szájba dugott. Aztán hirtelen a két másik megállt, Mark felhúzott magához megcsókolt röviden, majd Delont, de őt sokkal hosszabban és utána a másik helységben lévő hatalmas ágyhoz irányított, ahol hanyatt döntött és fölém térdelt, akár egy óriási szikla. Az arcom előtt meredezett a farka. Szoptam mélyen, fölakartam falni a vastag hímvesszőt.
Gyors iramot diktált, emlékszem majd belefulladtam, már a torkomon volt a mandulámat csiklandozta. Soha nem gondoltam, hogy majdnem be tudok nyelni egy ekkora hatalmas faszt. Szájba baszott, és én élveztem, hogy kiszolgálhatom őt.
Delon közben alul simogatott aztán rám ült, és izgalmasan összeért a farkunk. Ő a kezébe vette a szerszámomat szorosan körbevettek az ujjai és határozott mozdulatokkal verni kezdte. Kőkemény lettem, sejtettem, hogy belefog ülni, és már alig vártam, hogy dughassam azt a szép kis seggét.
Okosan gumit vett elő és ráhúzta a péniszére, habár emlékszem ez akkor nekem nem nagyon tetszett, de tudtam jobb az óvatosság. Feltérdelt, egyik kezével tartotta a farkam, és egyenesen a lyukhoz irányította, amit először a benyálazott ujjaival körbenedvesített, és nyögve meg is ujjazta magát egy kissé. Lassan ráereszkedett a farkamra, és én éreztem, hogy nyom, de azt is, hogy halad befelé a forróságba.
Úristen!
Szinte siklottam befelé a szűk csatornába, és már benne is voltam egészen éreztem, ahogy az ágyékomon ül a fiú és melegít. Egy kicsit így maradt kiélvezve a pillanatot és hagyta, hogy én is szokjam a szűken feszítő helyet. Kezeimmel közben a másik férfi fenekét kezdtem masszírozni, erősen gyűrtem és markoltam, másnapra biztos tele lett lila és kék foltokkal. Nagyon tetszett neki, amit csinálok, kinyílt szájjal és grimaszba torzult arccal élvezte. Ekkor húzta előre a kezem, és az ujjaimat a szájába véve finoman végigszopta és benyálazta őket.
Sejtettem mit akar.
Amikor már bőségesen nyálassá vált a kezem, hátra nyúltam, és körkörös mozdulatokkal feldugtam neki a középső ujjam, majd a gyűrűst és a végén már három ujjamat használva dolgoztam meg azt a pompás segget. Mark nyüszített a gyönyörűségtől, erre én félre dobtam minden óvatosságomat, és keményebben ujjaztam tovább, még gyorsabban. Nagyon élvezte.
Nehezen tudtam koncentrálni, hiszen közben dugtam Delont, néha még meg is álltam. Olyan szoros volt a lyuk, amilyet még életemben nem éreztem soha. Úgy ölelt körbe, akár a satu, szinte már fájt. Egész farkamon éreztem őt, fantasztikus érzés volt! Márk élvezte az ujjazást és a szopás együttesét, ám hirtelen mást akart.
– Benned akarok lenni, most megadom neked, amire annyira vágysz! – Én kikerekedett szemekkel bámultam, és nagyot nyögve csak bólogatni tudtam. Sajnos nemcsak Márk, de Delon is leszállt rólam, nem dughattam tovább, fogalmam sem volt miképp akarják folytatni.
Mark hasra fektetett, és a csípőmnél fogva a fenekemet megemelte, kutyapózba, így a térdemen és a könyökömön támaszkodtam, a lábaimat pedig szélesen szétrakta. Emlékszem, ahogy a fenekem a levegőbe meredezett kicsit szégyelltem magam, féltem és nagyon izgultam is.
Mark elkezdett hátul nyelvel izgatni. Éreztem a puha, nyálas melegséget a lukamnál a farkam tövénél. Delon közben rafináltan bebújt a farkamhoz arccal felfelé, és szopni kezdett. Itt már teljesen kész voltam azt hittem beleőrülök a sok jóba. Mark a kezeivel széthúzta a fenekem, és éreztem a síkosító hűvösét, majd a sikamlós lukamat keményen ujjazni kezdte. Először csak egy ujjal, majd kettővel. Elmondhatatlanul jó és kéjes érzés kerített a hatalmába elöl- hátul élveztettek. Annyira ellazultam és olyan finoman szopott Delon, hogy alig vettem észre az ujjak helyét átvette valami más, egy vékonyabb fajta vibrátort dugott fel nekem Mark. Szinte felsikoltottam a kéjtől, beleremegtem az újfajta kényeztetésbe.
Emlékszem teljesen ellazultam, és azt kívántam, bárcsak lenne vastagabb és nagyobb az a gyorsan mozgó játékszer a hátsómban. Nem sokára meg is kaptam, ami után vágytam, mert Mark hirtelen abbahagyta a vibrátoros dugásomat, és én érzékeltem a lyukamnál a forró, gyémánt kemény vesszőjét, amint lassan nyomott befele.
Óriási volt és vastag.
Felordítottam a fájdalomtól, de ő nem állt meg, erős kezeivel a csípőmet fogta és húzott magára. Eközben én a kezemmel Delon gyönyörű hímvesszőjét kényeztettem, miközben ő szopott továbbra is engem.
Izgattam is neki rendesen, vertem keményen, ahogy illik.
Mark teljesen magára húzott, féltem nagyon a fájdalomtól, de tűrhető volt, a farka egyre lazábban siklott bennem és már nem fájt annyira. Elég keményen dugott, tövig bevágta nekem és meglepetésemre olyankor erős kéj borította el a farkam is minden egyes lökésnél! Egyszerűen nem akartam elhinni, ezt még álmomban sem gondoltam, hogy ilyen, amikor seggbe basznak, élveztem nagyon, nem akartam és szégyelltem, de nyögtem akár asszony.
A farkam már majd szétdurrant, feszített, Delon fantasztikusan szopott és éreztem rögtön a finom szájba élvezek. Delonnak éreznie kellett, hogy már nagyon lüktetek, de nem hagyta abba és nem vette el a száját akarta, hogy beleélvezzek.
Hú! Végre feltört belőlem a tudat, hogy egy férfi szájába élvezek, és ez a gondolat majd megőrjített.Ilyen hatalmas orgazmusban még soha nem volt részem, minden izmom merev lett és majd elájultam miközben nagy adagban előtört a spermám. Egyetlen hosszú lökettel.
Hátul Mark megállt a kefélésemmel, de szerencsére benntartotta a vastag durungját, mert egyáltalán nem akartam, hogy kivegye, miközben elélvezek. Delon még mindig szopott, annak ellenére, hogy már elmentem, kiszívott belőlem minden csepp maradékot, lenyelt mindent. Majd Mark újra belendült, dugni kezdett, de sokkal gyorsabban, mint előtte és igazán keményen.
Emlékszem ujjaimmal erősen belekapaszkodtam a lepedőbe, szinte rázkódott alattunk a hatalmas ágy. Amikor tövig nyomta, az volt a legjobb, és a legkéjesebb. Mark egyre hevesebben dugott s egyszer csak iszonyúan magára húzott és úgy tartott.
Éreztem az ütemes lüktetését és az erős feszülését, majd akkor elöntött el a forrósága, robbanva belém élvezett. Majd belehaltam én is a gyönyörűségbe, ahogy a belsőmet elárasztotta a bőséges, forró anyag. Még mindig nem engedett el, erősen tartott, bennem volt a hatalmas farkával. Emlékszem azt kívántam bárcsak örökké tartana a pillanat. Hátulról átölelt szorosan, tartotta a remegő testemet, s ekkor hátrafordítottam a fejem ő pedig előre döntötte az övét és egy hosszú, mély csókban forrtunk össze.
Delon, aki nézett minket elködösödött tekintettel, most határozottan elém állt, tudtam mit akar.A fenekét megfogva bekaptam a vesszőjét, óvatosan nyaltam, szoptam és kicsit vertem is. Közben néha felnéztem az arcára láttam, hogy nagyon élvezi. Közben Mark óvatosan kiszállt belőlem és Delon mellé állt, akit átölelve mélyen csókolt, miközben én erősen szoptam őt. Majd Mark a csók után Delon háta mögé ment és letérdelt a hátsójához, szétfeszítette a két dombot amennyire csak bírta és alaposan és módszeresen benyalt neki, majd utána a csípőjét egyik kezével erősen tartva végig keményen ujjazta, amíg én szoptam.
Aztán már, csak vertem neki erősen, Delon ekkora már őrülten hörgött és összefüggéstelenül beszélt. Őrült iramban tettem a dolgom majd újra szopni kezdtem és egyre jobban belelovaltam magam. Aztán hirtelen elkapta a fejem hátranyomta és kivette a vesszőjét a számból, elkezdett az arcomra élvezni. Én azonban elkaptam a farkát, rábuktam és nyeltem a finom meleg spriccelő ondót.
Miután ilyen alaposan kielégültünk, csak lihegtünk és pihentünk majd mindhárman letusoltunk és most már ruhában, egész estig beszélgettünk.
Este a vacsora után aztán elölről kezdtük az egészet és végig dugtuk hármasban az egész éjszakát. Másnap, csak késő délután indultam haza, teljesen kielégülve és roppant boldogan. Életem legszebb huszonnégy óráját töltöttem el a meleg párral.
Jó volt nagyon, ma is szívesen emlékszem vissza minden egyes percre. Fél éve sincs, hogy megtörtént és én szeretnék velük újra találkozni.

Vélemény, hozzászólás?