Csobot Adél két faszit hülyít

A  picsányi miniszoknyákban, és a nemi vágyakat korbácsoló fehérneműkben és kurvás cuccokban fellépő Csobot Adél egyáltalán nem olyan ártatlan fruska, amilyennek tűnik. Kiderült, hogy nem csak Istenes Bence barátnője. Egy romániai faluban egy másik fiú is nagyon vár rá. Vagy mégsem?

A Nagykárolyból származó énekesnőt egy Médiabefutó nevű helyi tehetségkutató kolozsvári válogatóján keresték meg az X-Faktor szerkesztői, és ajánlották fel neki, hogy induljon el a műsorban. Az énekesnő korábban a Megasztárban már elindult (meg pár szépségversenyen és romániai tehetségkutatón), de ott nem kellett, most az X-Faktorban a mentorházig jutott, bár nem egyértelműen a hangja, inkább a színpadi kisugárzása miatt – legalábbis ezt lehetett kivenni a mentorok szavaiból.
Az újságok múlt héten hozták címlapon, hogy az énekeslány összejött az After X műsorvezetőjével, Istenes Bencével. Aztán csütörtök délután egy olyan cikk látott napvilágon az interneten, amely azt állította, hogy Adélnak a szülővárosában is van barátja.
Úgy tűnik, hogy ebben az ügyben valaki nem mond igazat. A Bors ugyanis kiderítette, hogy Adél erdélyi szerelme, István igenis létezik. Harmadéves egyetemista, építészmérnöknek tanul Romániában, és távol áll tőle a csillogó világ. Munkatársuk sikerült telefonon elérni a fiatalember édesanyját… A teljes cikk itt.