Damu: Konzumlány, kurva volt a barátnőm

Elképesztő dolgot állított Damu Roland a Frizbi forgatásán korábbi barátnőjéről: szerinte a lány, aki nemrégiben súlyos testi sértéssel és nemi erőszakkal vádolta meg őt, luxuskonzumlányként dolgozott még akkor is, amikor együtt voltak!
Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a Jóban Rosszban egykori színészét előzetes letartóztatásba helyezték. Alig egy héttel később azonban már szabadlábon volt, mert a Fővárosi Bíróság másodfokon helyt adott a védői fellebbezésnek. Damu állítja: valójában nem is Palácsik Tímea, hanem ő az áldozat, hiszen egy bosszúhadjárat folyik ellene.
– Timi konzumlány volt. Még akkor is szobáztatott, amikor mi együtt voltunk, de én nem tudtam róla – mondta Damu. – Volt, hogy eltűnt egy egész hétre, azt mondta, hazamegy Miskolcra, és kiderült, hogy Tel-Avivba utazott. Nem szóltam neki, hogy kiderült a hazugsága, nem hagytam el, mert kíváncsi voltam, meddig fajul a dolog. Azonban nem tudtam a végére járni a dolgoknak, mert kiterveltek ellenem egy merényletet. Egyszerűen le akarnak járatni, eltökélt céljuk, hogy Damu Rolandot lesöpörjék a színről – mondta Hajdúnak a színész.
Damu nem először került a rendőrségre, hiszen korábban már többször vádolták tettlegességgel. 2001-ben egyéves börtönbüntetést is kapott, amit ugyan két évre felfüggesztettek, de úgy megverte akkori kedvesét, hogy a hölgynek kiszakadt a dobhártyája, és arccsonttörést szenvedett. A színész ráadásul bezárta egy lakásba, és ott több órán keresztül bántalmazta.
Ezt az esetet el is ismerte Hajdúnak, ahogy azt is, amikor három évvel ezelőtt egy TV2-es buli után egyik kolléganőjével került összetűzésbe, ahol – csakúgy, mint most Tímea esetében – elcsattant egy pofon – írja a Blikk.
– Jelzésértékkel valóban pofon vágtam Tímeát, de nem vertem félholtra, és nem erőszakoltam meg. Csakhogy a korábban történtek miatt elhiszik az emberek, hogy nő verő vagyok, ezért találta ki Tímea.
De miért is gondolnának mást az emberek? Hiszen Damu korábban bevallotta, hogy kezet emelt azokra a hölgyekre, akik azt állítják, hogy valaha megütötte őket. Amikor ugyanis három évvel ezelőtt fény derült arra, hogy Damu annyira elbánt egykori kedvesével, hogy arccsonttörést szenvedett, egyre több hölgy jelentkezett internetes oldalunkon, akik azt állították, őket is zaklatta a színész. Damu akkor a Blikken keresztül fenyegetett meg mindenkit: „Aki ilyet állít, nagyon bátor ember, mert még a mentőben is verni fogom”. Ezt ígérte akkor, most pedig állítja, ártatlan.

Vélemény, hozzászólás?