Damu Roland többször megverte Palácsik Tímeát

Damu Rolandot nevezte meg felelősnek összevert arcáért volt barátnője, Palácsik Tímea. A színész állítja, hogy nem bántotta.
Hatalmas lila folt éktelenkedik Palácsik Timi bal szeme alatt és egyéb sérülések is vannak az arcán. Mindez azon a képen látható, amelyet nyilvánossá tett Facebook- profilján. Damu Roland egykori menyasszonya a színészt nevezi meg a sérülések okozójaként: „Damu ökle. Lányok, ne kerüljetek hozzám hasonló helyzetbe! Remélem, ez elrettentő példa lehet sokak számára” – írta a lány a fotóhoz. Palácsik Tímea a Borsnak azt mondta, hogy a felvétel egy korábbi nézeteltérésük után készült.
– Egy ráckevei hotelben voltunk wellness-hétvégén, amikor Roland kitalálta, felhívja a szüleimet, hogy együtt vagyunk – mesélte Tímea, utalva arra, hogy a szülei ellenezték a kapcsolatukat. – Kértem, ne tegye, de erőszakos volt. Akkor is kaptam egy párat ököllel is. Feljelentést is tettem a rendőrségen, de azt Roli hatására vissza kellett vonnom – magyarázta, ám állítása szerint voltak más esetek is. – Két alkalommal kellett mentőt hívni hozzám, miután Roland bántalmazott. A nyomozás során tett vallomásom mellé tizennégy látleletet csatoltunk – tette hozzá Tímea.
Damu Roland véleménye:
– Engem ez az egész nem érdekel, de ha Palácsik Tímea továbbra is hamis váddal illet, akkor büntetőeljárásban fog felelni. Bármilyen monoklit, sérülést is szenvedett, azt nem én okoztam – jelentette ki határozottan Damu Roland, és hasonlóan nyilatkozott ügyvédje is.
– Visszautasítjuk még csak a feltételezését is annak, hogy ügyfelem bármilyen módon bántalmazta volna Palácsik Tímeát. Nemhogy tizennégy alkalommal, de egyetlen alkalommal sem. Amennyiben ilyen állítás történik, az a hamis vád bűncselekményét valósítja meg, és feljelentéssel is fogunk élni ez ügyben – mondta lapunknak dr. ifj. Mohácsi Ferenc ügyvéd.
Ahogy a Bors megírta, Damu Roland és Palácsik Tímea két évig volt együtt, a színész el is jegyezte a lányt, ám kapcsolatuk közel sem volt idilli. A színész és Tímea közös drámája tavaly novemberben érte el a csúcspontját, amikor a szemtanúk szerint a lány széttépett ruhában, sikoltozva szaladt ki Damu lakásából, azt kiabálva, hogy a színész megerőszakolta és bántalmazta. Damu Rolandot elvitték a zsaruk, 12 napig ült előzetesben, végül szabadon engedték. Az ügyben továbbra is nyomoz a rendőrség, egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a vége, bebizonyosodnak a vádak, vagy kiderül, hogy Damu Roland ártatlan. Forrás: Borsonline, Hírbank.

Vélemény, hozzászólás?