Delhusa megvilágosodott, nem lesz erotika a műsorban

delhusa_djonSzexre kényszeríthetik kamerák előtt az RTL Klub sztárját! Delhusa Gjon máris kijelentette, a hamarosan induló társkereső műsorában nem lesz erotika. De vajon így sikeres lehet a produkció, hozza majd a várt nézettséget? És egyáltalán, megtagadhatja a szexet az énekes?
Mint ismeretes, Benkő Dániel feleségkereső show-jára nagyon sokan kíváncsiak voltak. A lantművész azonban mindent bevetett a siker érdekében, attól sem riadt vissza, hogy kamerák előtt szexeljen, amihez persze partnereket is talált. Talán éppen ettől volt annyira nézett a műsor, amely nem csak szórakoztatott, de provokált is. Az adásból kimaradt, még pikánsabb részekre is sokan rákattintottak az RTL KLub honlapján.
A lantművész arra a kérdésre, miszerint Delhusa műsora sikeres lehet-e erotika nélkül, igencsak diszkrét választ adott. Úgy véli, ezen a területen példát mutatott és iskolát alapított. Véleménye szerint nagyon nagy arcnak kell lennie annak, aki erről az útról le akar térni.
Kérdés persze, ha Delhusa Gjon nem vállalja be a hasonlóan merész dolgokat, vajon meddig lehet érdekes a nézők számára? Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját arról kérdezte a StoryOnline, mit várnak el újdonsült sztárjuktól? Kolosi elmondta: azt, hogy mi lesz a műsorban, a szerkesztőkre bízza és úgy véli, Delhusa Gjon is ezt teszi majd.

Vélemény, hozzászólás?