Delhusa Gjon túl a feleségén és pornós Melindán, új showban

delhusa_djonEz a Delhusa tiszta amorózó! Legalábbis az imázsgyár szerint. Úgy tűnik, Delhusa Gjonért (55) a mai napig is minden korosztály odavan, huszonéves és ötvenéves is tálcán kínálta magát. Az énekes maga is meglepődött, milyen sok hölgy érdeklődik utána most, hogy kiderült, az RTL Klubon indul műsora, amiben a szerelmet keresi.
– Hízelgő, hogy minden korosztályból akad, aki engem akar! Pont jókor, hiszen egy új időszámítás kezdődik az életemben, lezártam a múltat, már csak előre nézek. Jöhetnek a csajok! Nem feleséget keresek, „csupán” a nagybetűs szerelmet, s remélem, a műsorban rátalálok – mondta el Gjoni, aki azt is elárulta, mit gondol Stohl ügyéről, hol volt a legextrémebb szexuális együttléte. A kérdések:
Gjoni, milyen nőkre buksz? A nőies nőkre. Karcsú, kalandvágyó, sportos, szenvedélyes és humoros. Ajánlhatom magam a műsorodba? Köszönöm a kedvességet, várom a jelentkezésed.
Kedves Gjoni! Szerinted kapós vagy még a nők körében? Mire számítasz, lesz olyan felhozatal a műsorodban, mint Noszálynak a Nagy Ő-ben, vagy inkább a Benkő-féle gyengébb garnitúrára, szupernagyikra? A Benkő-műsort nem ismerem, a Noszálynak csak a csúcscsajok voltak kiválasztva. Noszállyal nem szeretném öszszehasonlítani magam, ő egy Adonisz. Az én kiválasztásom nagyban összefügg azzal, hogy filmbe illő magánéletem van, s e mellett mindig az egyenes utat választom, és nem félek semmilyen megpróbáltatástól.
Drága Gjoni! Én egy háromgyermekes anyuka vagyok, 34 éves. Sokak szerint dekoratív. Szeretnélek megismerni, nagyon bejössz, szívesen lennék az a nő, akit választasz. Kedves Mónika, nagyon köszönöm a kedvességed. Megtiszteltetés.
Átlátok magán, kedves Gjoni, tudom, hogy jó ember. Én egy 80 éves néni vagyok Dunaújvárosból, példaértékűnek tartom, ahogyan a nevelt lányáért harcolt. Maradjon ilyennek, a sajtóban pedig nyugodtan bohóckodjon tovább. Tudom, hogy vannak elvárások, amelyeknek meg kell felelni, jól megtalálta az egyensúlyt. Szeretem magát! Kézcsókom, meghatódtam attól, amit mondott, nagyon jólesett. Köszönöm szépen, jó egészséget kívánok.
Annyi sztár politizál, maga nem akar? Hova tartozik? „Politikamentes övezet”, tehetném a nyakamba a táblát. Egy Elton John-idézettel élnék: „Hagyjatok békén, én csak egy zongorista vagyok”.
Mi életed legcikibb sztorija? Életem legcikibb sztorijai: jelenetek a dzsungelből.
Mi a véleménye Stohl András tettéről? Élete folyamán mindenkinek vannak botlásai. Sose tudom az indítékot, milyen nehéz életszakaszában van valaki, aki nyugtató, bódító, vagy éppen alkoholmámorba menekül. Ő is tudja, hogy rosszat cselekedett, és nekünk az a dolgunk, hogy a biblia szerint megbocsássunk.
Kér kártérítést Melindától azért, mert megvádolta magát molesztálással és még sok minden mással? Kell felelnie Melindának a bíróságon? Melinda az élet bíróságán felelt, és pert vesztett…
Mi volt a legextrémebb hely, ahol szeretkeztél? Gjon: Tízezer méter magasan egy Boeing–747-es repülőgép fedélzetén.
Mikor veszítetted el a szüzességed? Majdnem 18 voltam…
Nem akarnál szerepelni filmben mint sok zenésztársad? Ha szerepet kapnék, boldogan elvállalnám.
Mi a helyzet a nevelt lányoddal? Mire volt jó az a megjátszott dolog a Mr. és Mrs. műsorban, hogy milyen jóban vagy a feleségeddel? Szerintem a nézők többségének ellenszenves volt a közös szereplésetek, miután kígyót-békát kiabáltatok egymásra a médiában. Képzavarban vagy, ezt azért tisztázzuk. Van a volt feleségem, ő Zsuzsa, vele szerepeltem a Mr. és Mrs.-ben, és volt egy rövid együttlét Melindával, akinek a lánya Andrea. A kettő nem ugyanaz, a perpatvar Melindával zajlott, aminek eredményeképpen a kislány velem maradt.
Láttam a párod néhány pornófilmjét. Szerintem nem rossz. Kíváncsi vagyok, te mikor láttad őt először szereplőként, s hogy reagáltál rá? Ne vedd rossz néven, tényleg érdekel? Akit te említesz, ő Melinda. Amikor megtudtam, egyszerűen elhagytam. Nem tudtam azonosulni ezzel a gondolattal, pedig próbáltam megérteni. Annak ellenére, hogy ő próbálta ecsetelni, hogy kamaszkori félrelépések egyike volt.
Visszanézted magad a Celeb vagyok, ments ki innen! felvételein? Szerinted jól szerepeltél? Nekem nem tetszett, kicsit öntelt voltál, szerénységnek nyoma sem látszott. Egyszer zárjanak be az argentin dzsungel mélyére tíz ellenségeddel, és ne adjanak neked enni, miközben napi rendszerességgel látsz korallkígyókat magad körül. Igazad van, azt hiszem, ma már másképpen viselkednék.
Életed során kipróbált már valamilyen drogot? A zenei stílusát nem kedvelem, de mint embert igen! Még nem próbáltam drogot, nekem a zene a drog, de az nagyon!
További Delhusa Djon cikkek:  Rocco Siffredi és Martina Mercedes Delhusa ex csaja – Vége Delhusa és Erős Melinda pornós háborúskodásának – Erős Melinda lánya még mindig intézetben – Az országból is elküldené saját lányát Delhusa exe! – Martina Mercedes, Erős Melinda Gangbang pornó – Delhusa Gjon volt élettársa kiteregeti a szennyest – Frank Gun és Zenza Ragghi DP videó Erős Melindával – Erős Melindát bassza Mike Foster – Erős Melindát kúrja seggbe Nacho Vidal – Erős Melinda pornó kempingezik – Erős Melinda, Delhusa exének római gangbang pornója – Dagad a botrány! A pedofiliával vádolt Delhusa Gjoni megfenyegette Hajdú Pétert – Delhusa kislánnyal az ágyában – Delhusa volt élettársa: Erős Melinda pornófilmjei– Delhusa Gjon excsaja Erős Melinda Roccóval pornózott – Martina Mercedes (Erős Melinda) pornó videók

Vélemény, hozzászólás?