Dubaiban ribanckodnak a magyar lányok 1. rész

luxuskurvaMerci az egy bevállalós, ismert és keresett magyar luxusprostituált. Nem mond nemet az ágyban, mindent megtehetsz vele. Nevét, arcát nem vállalja, nem mindennapi történetét viszont igen. Tabuk nélkül teljesen nyíltan mesél bármilyen szexuális dologról is.
Merci gyönyörű, fiatal nő. Teste mint egy párducé, szép az átlagosnál kicsit nagyobb mellei vannak. Mellbimbói szinte átdöfik a vékony blúzt, vagy pulóvert. A járása mint egy igazi nőstényé, hátulról nézve a férfi a péniszét a lába közé képzeli. Neve egyet jelent a luxussal, a csillogással. Sokmilliós sportkocsit vezet, elit környéken van lakása, a legnagyobb divattervezők ruháiban jár, és a legjobb éttermekben eszik.
Jól hordja a pénzt. Olyan aurát alakított ki maga körül, hogy bármelyik férfi veszett kannak érzi magát, hogy megdugja, használja, szexuális vágyainak és ösztöneinek legrejtettebb bugyrait is kiélje vele. Szinte más értelmezést kap a szexualitás. Vagy ahogyan egy negyvenes magyar milliomos találóan megfogalmazta róla: „Mindegy, hogy honnan jött, vagy hogy pontosan miből is él, de ennek a nőnek van stílusa…” Gazdag szépasszonynak tűnik, pedig nem az. Merci kurva. Igaz, a legjobb és legdrágább fajtából. Tovább a teljes cikkre
[Escort]