Dubajban ribanckodnak a magyar lányok 1.

Merci az egy bevállalós, ismert és keresett magyar luxusprostituált. Nem mond nemet az ágyban, mindent megtehetsz vele. Nevét, arcát nem vállalja, nem mindennapi történetét viszont igen. Tabuk nélkül teljesen nyíltan mesél bármilyen szexuális dologról is.
Merci gyönyörű, fiatal nő. Teste mint egy párducé, szép az átlagosnál kicsit nagyobb mellei vannak. Mellbimbói szinte átdöfik a vékony blúzt, vagy pulóvert. A járása mint egy igazi nőstényé, hátulról nézve a férfi a péniszét a lába közé képzeli. Neve egyet jelent a luxussal, a csillogással. Sokmilliós sportkocsit vezet, elit környéken van lakása, a legnagyobb divattervezők ruháiban jár, és a legjobb éttermekben eszik.
Jól hordja a pénzt. Olyan aurát alakított ki maga körül, hogy bármelyik férfi veszett kannak érzi magát, hogy megdugja, használja, szexuális vágyainak és ösztöneinek legrejtettebb bugyrait is kiélje vele. Szinte más értelmezést kap a szexualitás. Vagy ahogyan egy negyvenes magyar milliomos találóan megfogalmazta róla: „Mindegy, hogy honnan jött, vagy hogy pontosan miből is él, de ennek a nőnek van stílusa…” Gazdag szépasszonynak tűnik, pedig nem az. Merci kurva. Igaz, a legjobb és legdrágább fajtából.
– Lekurvázhatnak, de én üzletasszony vagyok. Méghozzá az egyik legjobb a szakmámban. Egy üzletasszony kereskedik, csak a profitot tartja szem előtt, ahogyan én is. Csak én a saját testemet bocsátom áruba. Nem mellesleg élvezem a csábítást, és az érte kapott pénzt pedig még jobban. Ehhez a szakmához ismerned és élvezned kell a férfiakat, és tudnod kell használni őket – kezdte vallomását Merci, akiből árad a szemtelen, provokatív szexualitás. Kifejezetten számító a szépsége.
Merci ma a felső tízezer játékszere, ám ez nem volt mindig így. Nem ezüstkanállal a kezében született, de elég korán ráeszmélt, hogy olyan kincs van a birtokában, amivel sokat lehet keresni: a szexuális kisugárzása.
– A szüzességemet puszta kíváncsiságból veszítettem el, nem voltam szerelmes a fiúba. Rég kinéztem magamnak egy menő, persze gazdag srácot, de vele nem lehettem úgy együtt, hogy még tapasztalatlan szűz vagyok. Neki meg akartam felelni, ki akartam elégíteni, azt akartam, hogy egy tapasztalt nőt kapjon meg. Őt már tapasztalt lányként hódítottam meg.
Mindig is a menő pasik vonzottak. Az első néhány fiút csupán tanulóiskolának használtam. Általuk megtanultam, hogyan működik a férfiak teste, hogyan használjam a kezem, a szám, hogy attól eszüket veszítsék. Sok nő a legintimebb dolognak tartja az orális szexet, én viszont rengeteg pasinak csináltam, mert tanulni akartam, tökéletes szerető akartam lenni.
Igazi sikernek fogtam fel, amikor a szexpartnereimnek különlegesen érzéki örömöt tudtam szerezni. Ekkor úgy éreztem, hatalmam van felettük. A férfiak a mámor előtti pillanatokban a legesendőbbek. Ha kellőképpen felizgatják őket, bármire képesek, bármit megadnak…
Emlékszem, volt egy idősebb férfi a környezetemben, aki megőrült értem. Cseppet sem volt vonzó, mindig visszautasítottam. Aztán egyszer értem jött az iskola elé, és így szólt: mondd, mire vágysz, tőlem megkapod! Viccesen azt mondtam: egy autót. Másnapra ott állt a házunk előtt. Pedig még jogsim sem volt. Fél évig tartott a kapcsolatunk, pusztán érdekből tettem szét neki a lábamat. Izzadt, mint a disznó és hörgött, prüszkölt, amikor élvezett. A legtöbb nő undorodott volna tőle, ha hozzáér, én azonban tökéletesen eljátszottam, hogy őrülten kívánom. Szentül hitte, hogy a legnagyobb gyönyöröket okozza nekem, pedig engem a dolognak csupán az üzleti része dobott fel.
Még valami: ekkor jöttem rá, hogy a szépségem, a szexuális kisugárzásom óriási hatalom a kezemben. A férfiak a farkuk után mennek, és megőrülnek egy igazi nőstény után, mint a kan kutya ha tüzelő szuka szagát érzi. Rájöttem, hogy kiváltok valamit a férfiakból, ami zsigerből jön nekik, hogy meg akarnak kapni, birtokolni akarják a testemet, és ezért különböző áldozatokra is képesek. Pénz formájában természetesen…

One thought on “Dubajban ribanckodnak a magyar lányok 1.

Vélemény, hozzászólás?