Dubajozás – Miért a celebek bugyijában turkál az NNI?

Az idei nyár eddigi legnagyobb hazai botránya kétségtelenül a dubajozás. Pedig semmi újdonság nincs abban, hogy a magyar szépségek – legfeljebb néhány kivételtől eltekintve – nem kapnak annyi megbízást hazánkban, amiből igencsak költséges életvitelüket fedezni tudnák (a szépségnek ugyebár ára van), így külföldön bocsátják áruba bájaikat. Modellkednek, hoszteszkednek, jól szituált barátot keresnek maguknak, vagy éppen pénzért szexelnek – és nem csak Dubajban…
Csakhogy, olyan jó azon csámcsogni, hogy vajon ki dubajozott és ki nem, és sokakat jó érzéssel tölt el, hogy elmondhatja, akiket eddig lekurvázott, azok tényleg kurvák.Rendben, ilyen a celebvilág, a bulvármédia, erre harap a közvélemény. Na de mi a helyzet a nyomozó hatóságokkal? Miért ezzel foglalkoznak, és csinálnak belőle ügyet?
Tényleg az a „nagy fogás”, a „szenzáció”, hogy lekapcsolták az állítólagos magyar kerítőket, akik a hírek szerint 20% közvetítői díjat kaptak, és ezért még vízumot is, kiutazást is intéztek? Meg, hogy van néhány tíz, száz, vagy ezer(?) leányzó, aki önként úgy döntött, hogy dubajozással tesz szert némi mellékesre?
És mi van azzal a pár ezer, vagy tízezer prostival, akik utcáink és országútjaink szegélyeit „ékesítik”, vagy az Amszterdam piroslámpás negyedeiben dolgozó magyar szex-munkásokkal? Ezeken a helyeken jellemzően nem önszántukból dekkolnak és előfordul, hogy kiskorúak. A stricik pedig nem 20%-ot akasztanak le és vízum meg repjegy helyett mondjuk pl. „fatestápolóval” segítik a lányokat. Ráadásul egészen biztos, hogy olyan „kísérőjelenségekkel” is lehet találkozni ezekben az esetekben, mint szervezett bűnözés, ember-, drog- és fegyverkereskedelem.
Nem lehet, hogy a celebvilág szennyeseiben való turkálás helyett a hatóságoknak ezeken a helyeken kellene tevékenykedniük?
Prostitúció van, volt, lesz. Ha tetszik, ha nem. Küzdeni lehet ellene, de éppen ezért teljesen felesleges. Ha valaki önként úgy dönt – a kockázatok és következmények ellenére -, hogy kurválkodik, az az ő dolga. Ha viszont valakit akarata ellenére kényszerítenek erre, az nem csak az ő problémája, hanem az egész társadalomé. Ez ellen nem csak, hogy lehet, de kell(ene) is tenni. Forrás: Zipp.hu

Vélemény, hozzászólás?