Egykori magyar kurvát tüntettek ki Kanadában

nagy_timeaKitüntetést kapott egy Magyarországról származó nő Kanadában, amiért több tucat fiatal nőt mentett meg az emberkereskedőktől. Nagy Tímeát korábban heteken át egy torontói sztriptízbárban tartották fogva, ahol szexmunkásként kellett dolgoznia, amíg meg nem szökött – írja több kanadai, winnipegi újság.
Nagy Tímeát 20 éves korában csábították el Magyarországról, és amikor Kanadába érkezett, egy torontói sztriptízbárban tartották fogva, mint szexmunkást. Hetek múlva tudott megszökni – írja a kanadai Winnipeg Free Press. Most azonban kitüntették, mert egy civil szervezet élén állva fiatal nők tucatjait mentette meg a hasonló sorstól.
Az emberek egy részét még ma is csak úgy adják-veszik Manitobában, minden évben számtalan fiatal nő válik az emberkereskedelem áldozatává – írja a Global Winnipeg című helyi lap, amelynek nyilatkozott a magyar származású nő. “Átvertek, bezártak és megerőszakoltak” – mondta a lapnak Nagy Tímea, aki 12 éve érkezett az országba, hogy “jobb életet találjon”. Ehelyett azonban szexmunkásként kellett dolgoznia azoknak a fogságában, akik Kanadába csábították. “Minden nap elmagyarázták nekünk, hogyan fognak összeverni, ha szólunk a rendőröknek, akik úgysem tudnak rajtunk segíteni” – emlékezett vissza a nő, akinek végül sikerült elszöknie.
Nagy Tímea ma egy civil szervezetet vezet Kanadában. A Walk With Me nevű szervezet több tucat, emberkereskedők áldozatává vált nőt kutatott fel, és mentett meg a Global Winnipeg szerint. “Hat hónap alatt negyven áldozatot sikerült megtalálnunk.”
A magyar származású nő egyike volt annak az öt embernek, akiket munkájuk miatt kitüntetett a térség országgyűlési képviselője, Joy Smith. A képviselőnek nemrégen sikerült elfogadtatnia javaslatát, amelynek alapján legalább öt éves letöltendő börtönbüntetésre kell ítélni azokat, akik rabszolgákat tartanak, emberekkel kereskednek, vagy illegális szervkereskedelemben érintettek – írja a Global Winnipeg.
Hónapokig senyvedett kanadai szexrabszolgatartók fogságában egy magyar lány, akit egy jól fizető állás ígéretével csaltak Észak-Amerikába későbbi fogva tartói. Nagy Tímea Éva (30) most látta elérkezettnek az időt, hogy a nyilvánosság elé álljon rémisztő történetével, hogy mások is okuljanak belőle.
Bevallotta. Nagy Tímea Évát hónapokig tartották fogva.
– Tizenkilenc éves, naiv kislány voltam, amikor jelentkeztem egy hirdetésre, amelyben Kanadába kerestek bébiszittert – mesélt a számára már oly távoli múltról Tímea. – Kiérkezve két magyar és egy kanadai férfi várt. Nem ringattak illúziókba: azt mondták, engem és anyámat is megölik, ha nem hallgatok, és nem engedelmeskedem.
A fiatal lány rögtön a sztriptíztáncosok rúdjánál találta magát, ahol menet közben kellett elsajátítania a fortélyokat. A bűnözői kör által üzemeltetett szalonokban erotikus masszázst kellett nyújtania a vendégeknek, és a teste is szabad préda volt.
– Nem beszéltem angolul, senkinek sem tudtam elmondani, hogy fogva tartanak. Nem hisztiztem: mint egy kiégett zombi, csendben tettem a dolgomat. Ez volt a túlélési taktikám – borzongott bele Tímea.
A fiatal lány bébiszitterkedni ment ki Észak-Amerikába, de rögtön a krómrúdnál találta magát.
– De nem bírhattam a végtelenségig. Öngyilkosságot kíséreltem meg, de még orvoshoz sem vittek. Azt mondták, nem vágtam bele elég mélyen a csuklómba – idézte fel a szörnyű emlékeket Timi, akinek, miután kiszabadult, évekbe tellett, mire le tudta rázni magáról a borzalmas élményt. Mindazonáltal kinn maradt Észak-Amerikában, és az Üdvhadsereg aktivistájaként hozzá hasonló sorsú lányokon próbál segíteni. Becslések szerint mintegy 50 ezer szexrabszolga tengeti napjait az USA-ban és Kanadában. Mindössze 400 dollárért már hozzá lehet jutni egyhez, akit üzleti és magáncélokra egyaránt alkalmazhat a vevő.
– Tímea esete sajnos gyakori – mondta Jeff Lanza egykori FBI-ügynök. – Úgy tűnik, mintha rejtve lenne, pedig itt zajlik a szemünk előtt. Ezért mindenkinek azt tanácsolom, hogy nyissa ki a szemét – írja a Blikk.
További escort, örömlány, kupleráj cikkek: A nő csak baszni és kiszolgálni való sovinizmus – A férfiak szerint nem megcsalás a kurvázás – Kurválkodik a politikus felesége – Megtámadták a szűz pináját áruló Lillát – Szexmunkások szervezete 48 millió forint támogatást kap. További cikkek a témában: A galaci faszszopó kurvák olcsóbban szopnak – Kamionos gyilkolja az útszéli pár meurós prostikat – Mindent elveszíthet a két focista mert tinikurvát dugtak – Az orosz cári balett tinilányainak és madamjainak titkaiból – Baszdmeg az Olimpiq szex innováció oldalon – Magyar lány szüzessége eladó – Tinikurvák úgy öltöznek, hogy szellőzzön a picsájuk – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – A prostitúció egy mély gödör – Sztárok és luxusmadámok – Nem tetszik a celebkurváknak ha alázzák őket – Luxusprostik az egyetemen, a tandíjat összebasszák – Utcalányt csinált belőlem – Dubaiban ribanckodnak a magyar lányok 1.rész 2. rész 3.rész 4.rész – Lecsukták a 17 éves borsodi prostituáltat – Hármat szeretnék: a szádat, pinádat, seggedet – A kurvák a legjobb pszichológusok – Keleti Györyi kurválkodott – Megbaszom az összes kurvát – Mit tett Molnár Anikó a hercegségben kétmillióért? – Kurva vagyok üss kedvedre, szopass meg, bassz szét – Virtuális húspiac: partner, szexpartner, masszázs, domina – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – A legdurvább orgiák a sztárvilágban! – Kurva drága a kurva – Film a prostitúcióról: K1 – Lady Jenny domina testileg lelkileg megkínoz – Intim Center szexshop, Bp. Károly krt. 14. – Dughat egyet a győztes hacker – Ribancok masszázst hazudnak – Több tízezer magyar kurva külföldön – Kitálal Brunei szultán egyik háremhölgye – Kurvák hirdetőoldala a Szex-partner.hu – Stricik és megkéselt, eltört karú, letépett körmű örömlányok – A kiskorú kurvázós botrány után megbocsájt Ribéry neje – Dominák szolgái többnyire diplomások – Szexmunkásnő a mobilcég reklámarca – Szeretek baszni, szopni, ribanc vagyok

Vélemény, hozzászólás?