Eladó a szex1.com és szex2.com domain név vagy weboldallal komplett!

A több mint 10 éve működő két adult tartalmú szex weboldal eladó. A szex1.com és szex2.com domain nevek, vagy a tartalommal is komplett eladó! Érdeklődni a szex1.com@gmail.com emailcímen lehet.

A napi látogatás mindkét oldalon 800 körül van. A Google és más keresőmotorok jól indexelik. Szex2.com 30 napi statisztika: (A szex1.com stat itt)

Egy jól megjegyezhető domainnév, amely utal a szolgáltatására ma már felbecsülhetetlen kincs.
Nem csak az ügyfelek szempontjából, hanem a kereső motorok irányából is érdemes átgondolni domain címét.
A keresők is előrébb sorolják a találati listájukon a honlapját, ha domain neve tartalmazza a weblapját leíró kulcsszót. Ám nem elég ha kitalálta, meg is kell szerezni. Ha megtetszett, vegye meg!

Domain for sale! A domain választásnál a kereső optimalizálás (SEO) is szempont, azaz, hogy az internetes keresők (Google, Bing, Yahoo, stb.) előre soroljanak a találati oldalaikon. A kereső optimalizálás egyébként egy komplex téma, nem tárgya cikkünknek, de annyit érdemes elmondani, hogy valamennyit számít keresők találati rangsorában, ha a domain név utal a termékre, a szolgáltatásra, vagy az iparágra. Magyarán, tartalmazzon kulcsszót, ami segít a kereső optimalizálásban.

Segítség a potenciális vevőknek is, tudják, hogy körülbelül mire számítsanak attól a weboldaltól.

A névválasztás kapcsán még érdemes talán olyan magától értetődőnek tűnő tanácsokat is elmondanunk, hogy a név legyen lehetőleg rövid, vagy legalábbis nem túl hosszú, és nyilván előny, ha könnyen megjegyezhető.

Könnyű megjegyezhetőség, egyediség! A jól csengő, megjegyezhető domain név sokat segít a márka építésben, láthatóságban, a tömegből való kiemelkedésben. Ezekhez természetesen szükség van jó weboldalra és marketingre, de ezeknek az alapját adja egy jól megválasztott domain név.