Erős Melinda lánya még mindig intézetben

delhusa_lanyaval_andivalA hányatott sorsú lány Delhusa Andrea élete rendeződni látszik: ha a sors is úgy akarja, végre igazi családban élhet az énekessel, annak feleségével és gyerekeivel. Még mindig az intézet lakója, sorsáról ugyanis egyelőre nem döntött a gyámhatóság. Közel egy éve folyik a harc Erős Melinda és Delhusa Gjon között a nő lányáért, Andreáért. A volt pornószínésznő azzal vádolta meg az énekest, hogy szexuálisan molesztálta a lányát. A vád gyorsan megdőlt, a hazugságvizsgálat során kiderült: Delhusa ártatlan. Delhusa Gjon (54) elhagyott felesége lett az énekes volt szeretője lányának az anyja! Még egy dél-amerikai szappanoperában sem túl szokványos felállás az, amikor egy férfi szeretőjének a gyermeke szinte anyaként tekint a férfi feleségére. Úgy tűnik, Andika talált valakit, akivel pótolhatja anyját, az új anyajelölt pedig nem más, mint Delhusa elhagyott felesége. Zsuzsától hosszú évekig külön élt az énekes, most azonban egymásra találtak: a Mr. és Mrs. forgatására is együtt érkeztek.
Andrea sosem titkolta, hogy testvérként szereti Delhusa fiait, nevelőapja feleségéről, Zsuzsáról azonban soha nem beszélt. Pedig minden bizonnyal közel állnak egymáshoz, a lány ugyanis rajongva ugrott Zsuzsa nyakába a sztárpárshow felvételén, amikor meglátta az asszonyt a színfalak mögött.
– Az egyik forgatási napon Andrea is jelen volt. Iskola után jött, s amikor meglátta Zsuzsát, megölelték egymást, és a lány mindenki hallatára mondta: „Úgy szeretlek!” – árulta el az egyik stábtag.
[Bulvár]

One thought on “Erős Melinda lánya még mindig intézetben

Vélemény, hozzászólás?