Farkas Bettina és Gyurom Natália az új gidák

Farkas Bettina és Gyurom Natália az új gidák az R-Go együttesben. Rengeteg gidán túl van már az R-Go frontembere, most a legújabbakkal gyakorol. Dobpergés és fanfárok: Szikora Robi bemutatta legújabb szerzeményeit. Nagy nap ez a mai, Szikora Róbert ugyanis a 8:08-Minden Reggelben bemutatta az új R-GO gidákat. Azt a két lányt, aki ezentúl minden koncertjén mellette mosolyog majd jól nevelt biodíszletként.

“16 gida volt már nálunk, de mindig egy kicsit máshogy csinálták a koreográfiát. Amikor az új lányok meglátták az eredeti filmet, akkor azt mondták, hogy ezt így kell csinálni! Nagyon örülök, hogy az eredeti csikidám mozgást adják majd elő a színpadon. (…) Gida egyébként az lehet, aki jobban táncol, mint bárki, de úgy csinál, mintha ezt mindenki meg tudná csinálni. Mosolyog, holott fáj mindene, és az sem tűnik fel a közönségnek, ha a színpadon kilép a cipőjéből és egy százas szöget kell kerülgetnie” – mondta a műsorban Szikora,

Új gidája szoknyája után fut Szikora Róbert, címmel közzétett videót megnézheted te is. Mégpedig szó szerint: intenzíven gyakorol legújabb gidáival a csikidam király. Az R-Go gidákat sokszor botrány is övezte. Halmai Dóra gida például pornózott.